Feesten

  • nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Unieke feestlocatie in Groningen

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?feesttafel

Iets te vieren? Huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest, verjaardag? Hayema Heerd biedt je een feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen. Het Groningse landschap dient als het perfecte decor voor een mooi feest.
Sinds voorjaar 2016 kun je kiezen uit twee unieke ruimtes voor jouw feest. Zo hebben we een grote ruimte, wat door een mooie rieten dak en de balken een rustieke uitstraling heeft. En je kunt feesten op het strand met ‘Barn & Beach’.

Feestlocatie in voormalige grote boerderij

In de voormalige grote boerderij  is de sfeer van vroeger nog goed bewaard gebleven. Een authentieke en robuuste omgeving, gecombineerd met een verrassend elegante touch. De fraaie stal nodigt uit om er voor ieder feest een eigen sfeer aan toe te voegen. Van opperst chic tot vintage of basic in het stro. Een spetterend dansfeest met DJ of band of juist oergezellig bomen aan een tafeltje met lekkere muziek op de achtergrond? Het kan allemaal op onze feestlocatie.

Huwelijksfeest op de boerderij,  a real barnwedding

Groene omgeving, strobalen met mooie kantstoffen, stoere stal, relaxed, rustiek, ontspannen, niets moet, er kan juist veel, bohémien, festivalsfeertje, vrolijkheid, blote voeten in het warme gras, nieuwsgierige koeien als buren. Met mooi weer veel buiten, maar binnen is het ook heel gezellig.
Is dit de locatie die helemaal bij je past? We adviseren graag hoe je er helemaal je eigen unieke feestlocatie van kunt maken, en hoe de perfecte huwelijksdag of -weekend er voor jullie uit mag gaan zien. We werken niet met een standaardaanbod en standaard uurtarieven, er zijn immers geen ‘standaard’  bruidsparen.
Veel bruidsparen vinden het prettig de gehele huwelijksdag op één locatie te organiseren, geen gereis tussendoor. Dat kan bij ons heel goed. Van ceremonie, (evt. gecombineerd met een kerkdienst?), de huwelijkstoast, receptie, diner/BBQ/buffet, feest tot en met overnachtingen en de volgende morgen weer ontbijt kunnen we voor verzorgen.
Meer informatie of een keertje komen kijken? Neem dan  contact met ons op.

Ook voor kinderen is het feest: binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden!

Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Barn & Beach: beachparty

strandstoelenBij Hayema Heerd kun je ook een heuse beachparty vieren! Waar voorheen de koeien lagen, dans je nu de lambada en geniet je van een exotische cocktail. Veel zand, gezellige strandstoelen, parasols, banken en een barretje. Voel je vrij en vrolijk en ga feesten tussen het stro en op het strand. Hier kan je genieten van muziek, heerlijk eten, een drankje en stro in je haren met zand tussen je tenen.

Deze ruimte kan worden gehuurd voor groepen tot ca. 70 personen. Eten en drinken mag in eigen beheer en vergaderen op het strand behoort ook tot de mogelijkheden!

Partijen met wie we samenwerken zijn o.a.:

Feestlocatie met lekker eten en drinken

brood roosteren boven kooltjesZeg maar hoe je het hebben wilt
Hayema Heerd werkt samen met een aantal goede cateraars in de regio. Hierdoor zijn we zeer flexibel in ons aanbod voor diners, BBQ’s, buffetten enz. Onze cateraars werken bij voorkeur met (biologische) producten uit de regio. Dat is toch vaak het lekkerst! We serveren warm/koud buffetten, tapas buffetten, driegangen diner buffetten, walking dinners, Amerikaanse- en gewone BBQ’s., pizzaparties enz.

Laat ons je voorkeur weten en onze koks gaan aan de slag!

Gegarandeerd feest bij Hayema Heerd

Wat de reden ook is om een feestje of uitje te organiseren. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest. We bieden voor elk wat wils voor een halve of hele dag, voor een avond of een heel weekend. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Offerte aanvraag

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?

Offerte aanvraagReserveren

Beleving gasten

Bo, Mika, Fynn, Edwin en Anouk

Beste wil en Hans, Als je 1,5 jaar bent stamp je met je laarzen door de modder en loop je binnen lekker met de bezem rond. Als je 10 en 12 bent, klim je in het stro, bouwt er je eigen kastelen mee, drumt als een rockster, en geniet van de douche en het overweldigende ontbijt. Als ouders geniet je dan zo intens van je kinderen! Heerlijk geslapen, gegeten en uitgerust. Echt een plek om nog eens terug te komen. fam. Sikkens

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!