Feesten

  • nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Unieke feestlocatie in Groningen

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?feesttafel

Iets te vieren? Verjaardag, huwelijk, jubileum? Hayema Heerd biedt je een feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen. Sinds voorjaar 2016 kun je kiezen uit twee unieke ruimtes voor jouw feest. Zo hebben we een grote ruimte, wat door een mooie rieten dak en de balken een rustieke uitstraling heeft. En je kunt feesten op het strand met ‘Barn & Beach’.

Feestlocatie in voormalige grote boerderij

In de voormalige grote boerderij stal is de sfeer van vroeger nog goed bewaard gebleven. Een authentieke en robuuste omgeving, gecombineerd met een verrassend elegante touch. De fraaie stal nodigt uit om er voor ieder feest een eigen sfeer aan toe te voegen. Van opperst chic tot vintage of basic in het stro. Een spetterend dansfeest met DJ of band of juist oergezellig bomen aan een tafeltje met lekkere muziek op de achtergrond? Het kan allemaal op onze feestlocatie.

Authentiek karakter

Ieder feest op Hayema Heerd heeft daarom ook een authentiek karakter. De informele en vrolijke sfeer kenmerken de feestjes en partijen op de Hayema Heerd. Met mooi weer vinden de gasten buiten een heerlijk plekje op het beschutte terras of in de boomgaard met een prachtig weids uitzicht.

Ook voor kinderen is het feest: binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden!

Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Barn & Beach: beachparty

strandstoelenBij Hayema Heerd kun je ook een heuse beachparty vieren! Waar voorheen de koeien lagen, dans je nu de lambada en geniet je van een exotische cocktail. Veel zand, gezellige strandstoelen, parasols, banken en een barretje. Voel je vrij en vrolijk en ga feesten tussen het stro en op het strand. Hier kan je genieten van muziek, heerlijk eten, een drankje en stro in je haren met zand tussen je tenen.

Deze ruimte kan worden gehuurd voor groepen tot ca. 70 personen. Eten en drinken mag in eigen beheer en vergaderen op het strand behoort ook tot de mogelijkheden!

Partijen met wie we samenwerken zijn o.a.:

Feestlocatie met lekker eten en drinken

brood roosteren boven kooltjesZeg maar hoe je het hebben wilt
Hayema Heerd werkt samen met een aantal goede cateraars in de regio. Hierdoor zijn we zeer flexibel in ons aanbod voor diners, BBQ’s, buffetten enz. Onze cateraars werken bij voorkeur met (biologische) producten uit de regio. Dat is toch vaak het lekkerst! We serveren warm/koud buffetten, driegangen diner buffetten, Amerikaanse- en gewone BBQ’s.

Laat ons je voorkeur weten en onze koks gaan aan de slag!

Gegarandeerd feest bij Hayema Heerd

Wat de reden ook is om een feestje of uitje te organiseren. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest. We bieden voor elk wat wils voor een halve of hele dag, voor een avond of een heel weekend. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Offerte aanvraag

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?

Offerte aanvraagReserveren

Beleving gasten

Marco en Marlies

Bedankt voor de mooie, gezellige, knusse en romantische ervaring die wij mochten meemaken in jullie strokasteel. Het ontbijt was erg lekker. Het was voor ons een bijzondere ervaring om in het stro te slapen, weer eens iets anders dan een hotel. Bedankt voor de gastvrijheid, groetjes Marco en Marlies.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!