Activiteiten

  • nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Activiteiten en arrangementen

Zoek je een bijzondere activiteit voor een dagje uit, een weekendje weg, of een compleet verzorgd arrangement?
Hieronder vind je een overzicht van bijzondere activiteiten en arrangementen.
We hebben diverse activiteiten en arrangementen voor twee personen, voor kleine groepjes en voor families.

Ook voor bedrijfsuitjes, een effectieve teambuilding, een inspiratiemoment tijdens uw vergadering bieden we onvergetelijk ervaringen
Wij helpen graag met het samenstellen van een passend programma voor uw verblijf op de Hayema Heerd.

Wilt u meer informatie over ons aanbod van arrangementen en activiteiten ?Kom in contact

Arrangement Op Goed Geluk

Ben je toe aan een beetje avontuur? Durf jij het aan voor één dag of avond een onbekend avontuur tegemoet te gaan? Boek dan het arrangement "Op goed geluk". Kies uit één van de vier thema's en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Durf jij in het diepe te springen? Op goed Geluk!
Boeken kan alleen in combinatie met een verblijf op de Hayema Heerd.

Vanaf € 50,00 pp als extra op de reguliere boekingsprijs. Minimaal twee personen BekijkenLees meer
Vaarsafari Lauwersmeer

Waar vind je wilde paarden, exotische dieren en ongerepte natuur in Nederland? Stap aan boord van de Vlinderbalg, vaar over het Lauwersmeer en je zult sprakeloos zijn. Zoveel Schotse runderen en wilde paarden; grote roofvogels als de kiekendief, slechtvalk en de zeearend cirkelen boven het gebied. "Kijk, de lepelaar en een flamingo!" . Adembenemend mooi.

Vanaf € 70,00 p.p. Vanaf 2 pers BekijkenLees meer
Toeren op de Elliptigo!

Rijden op de elliptigo is zoals hardlopen op de fiets, of fietsen op een crosstrainer, een oppepper voor de billen (dames!) en geen zadelpijn. Het is een leuke, unieke en sportieve manier om bijzondere tochtjes te maken. Puur FUN en onderweg veel bekijks. We hebben enkele attractieve tochten voor u uitgezet. Durft u het aan?

€ 75,00 p.p. Vanaf 2 pers BekijkenLees meer
Bouwen met STRO; teambuilding

Deze workshop haalt het beste naar boven van uw team, uw projectleiders of van het management in uw organisatie. De workshop Bouwen met STROOO biedt een optimale wisselwerking tussen theorie en praktijk en daarmee is dit een zeer effectieve training. Twee dagen hard werken, veel leren, veel plezier, laat u verrassen, en dan staat er ook wat…..

op aanvraag BekijkenLees meer
Proud-to-be-in-Grunn’

Met boodschappenlijst en routebeschrijving ga je op pad voor een heel mooie fietstocht van ruiken, proeven, zien en genieten. Op verschillende adresjes voor  puur Groningse producten doen jullie de boodschappen voor het avondeten.  Onderweg kom je langs tal van bijzondere plekjes.
Terug op de Hayema Heerd wacht Kok Harrie  al. Onder zijn begeleiding beleven jullie samen  de geweldige workshop Outdoor Cooking, en daarna  heerlijk eten.

Prijs op aanvraag. BekijkenLees meer
Outdoor Cooking

Onze kok verzorgt voor u een unieke workshop outdoor cooking. Dit wordt een verwenavond met delicatessen die u zelf bereidt met behulp van vuur, rook en stoom en bijzondere kookattributen. Outdoor betekent toch 'buiten'? Juist, uw workshop is buiten! Avontuurlijk, een onvergetelijke ervaring, oergezellig en lekker!

Prijs op aanvraag BekijkenLees meer
Schapen Drijven

De opdracht is eenvoudig: probeer een koppel schapen door een parcours te leiden. Raak niet in de stress als de schapen je iedere keer in het ootje nemen. Je leert de fijne kneepjes van het schapen drijven en hebt met je groep heel veel plezier. Leerzaam, vol humor en lekker actief in de buitenlucht.
Ook voor teams en afdelingen een bijzondere activiteit.

Vanaf € 450,00 per workshop. Voor zakelijke markt prijs op aanvraag BekijkenLees meer
Inboeringscursus – Boer’n Business

Is het tijd voor een keer iets heel anders? Houdt u van actief zijn in de buitenlucht, bent u liever moe dan lui en hebt u altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt? Boek dan ons bijzondere Boer'n Business- Inboeringscursus

Vanaf € 40,00 | op basis van minimaal 2 personen (kinderen € 10,00 per kind) BekijkenLees meer
Wadlopen

Wie houd er nu niet van stilte, rust en ruimte. Tot de knieën in het slik en soms door een slenk, het is soms even doorzetten… wadlopen. Maar wat is het een sensatie dit te beleven! Te boeken als Waddenarrangement in combinatie met overnachting in het stro. Wilt u wadlopen als groepsactiviteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf € 70,00 pp, minimaal 2 personen BekijkenLees meer

Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze activiteiten.

Kom in contact Reserveren

Beleving gasten

Kevin (uit Antwerpen)

Nog niet zo lang geleden in een oord niet zo ver van hier ben ik de vrouw van mijn leven tegengekomen. Ze overtrof al mijn stoutste dromen en vervulde tegelijkertijd al mijn wensen. Wanneer ik me had voorgenomen om haar te trakteren op een leuk weekend ging ik op zoek naar een unieke plek, waar men romantiek op zijn zuiverste vorm zou aantreffen. Want ik dien jullie niet te vertellen dat alleen het beste echt voldoet voor de liefde van je leven. Na een lange zoektocht vond ik het strokasteel terug gelegen te Oldehove. De foto’s van het kasteel strookten volledig met mijn droombeeld van een romantisch weekend. De dag van ons vertrek begon ik met een groots kidnapping avontuur, waarbij ik m’n prinses ontvoerde uit de betonnen stadsjungle. De tips van Wil leidde ons doorheen het prachtige en weliswaar betoverende landschap van Groningen. Tal van de herinneringen die tijdens deze rit werden aangemaakt zal ik een leven lang onthouden. Na een kort bezoek aan de “Zeehonden crèche” hielden we halt bij het strokasteel. Hier leidde ik mijn prinses tot in het hart van de meest feeërieke omgeving waarin ik me ooit heb bevonden. Het strokasteel staat gewoon voor de zuivere romantiek die elk hart kan beroeren. Na een subliem diner in “Café Hammingh” heb ik samen met mijn prinses een heerlijke nacht beleefd, die lekker knus in het stro en onder het goedkeurende oog van Cupido werd afgesloten. Wil & Hans, bedankt voor deze unieke ervaring die tevens bevestigd dat sprookjes alsnog bestaan! Groetjes Kevin (de prins van Gitte) uit Antwerpen.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!