Activiteiten

  • nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Activiteiten en arrangementen

Zoek je een bijzondere activiteit voor een dagje uit, een weekendje weg, of een compleet verzorgd arrangement?
Hieronder vind je een overzicht van bijzondere activiteiten en arrangementen.
We hebben diverse activiteiten en arrangementen voor twee personen, voor kleine groepjes en voor families.

Ook voor bedrijfsuitjes, een effectieve teambuilding, een inspiratiemoment tijdens uw vergadering bieden we onvergetelijk ervaringen
Wij helpen graag met het samenstellen van een passend programma voor uw verblijf op de Hayema Heerd.

Wilt u meer informatie over ons aanbod van arrangementen en activiteiten ?Kom in contact

Arrangement Op Goed Geluk

Ben je toe aan een beetje avontuur? Durf jij het aan voor één dag of avond een onbekend avontuur tegemoet te gaan? Boek dan het arrangement "Op goed geluk". Kies uit één van de vier thema's en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Durf jij in het diepe te springen? Op goed Geluk!

Boeken kan alleen in combinatie met een verblijf op de Hayema Heerd.

Vanaf € 50,00 pp als extra op de reguliere boekingsprijs. Minimaal twee personen BekijkenLees meer
Vaarsafari Lauwersmeer

Waar vind je wilde paarden, exotische dieren en ongerepte natuur in Nederland? Stap aan boord van de Vlinderbalg, vaar over het Lauwersmeer en je zult sprakeloos zijn. Zoveel Schotse runderen en wilde paarden maar ook grote roofvogels als de kiekendief, slechtvalk en de zeearend cirkelen boven het gebied.

Vanaf € 70,00 p.p. Vanaf 2 pers BekijkenLees meer
Toeren op de Elliptigo!

Rijden op de elliptigo is zoals hardlopen op de fiets of fietsen op een crosstrainer. Een oppepper voor de billen (dames!) en geen zadelpijn. Het is een leuke, unieke en sportieve manier om bijzondere tochtjes te maken. Puur plezier en onderweg veel bekijks. We hebben enkele tochten voor je uitgezet.

€ 75,00 p.p. Vanaf 2 pers BekijkenLees meer
Bouwen met STRO; teambuilding

Deze workshop haalt het beste van uw team naar boven, uw projectleiders of van het management in uw organisatie. De workshop ‘’Bouwen met STROOO’’ biedt een optimale wisselwerking tussen theorie en praktijk en daarmee is dit een zeer effectieve training. Twee dagen hard werken, veel leren en veel plezier.

Prijs op aanvraag BekijkenLees meer
Proud-to-be-in-Grunn’

Met boodschappenlijst en routebeschrijving ga je op pad voor een heel mooie fietstocht van ruiken, proeven, zien en genieten. Op verschillende adresjes voor puur Groningse producten doen jullie de boodschappen voor het avondeten. Onderweg kom je langs tal van bijzondere plekjes.

Terug op de Hayema Heerd wacht Kok Harrie jullie op. Onder zijn begeleiding beleven jullie samen de geweldige workshop Outdoor Cooking waarna er heerlijk gegeten wordt.

Prijs op aanvraag BekijkenLees meer
Outdoor Cooking

Een unieke workshop outdoor cooking verzorgt door onze kok. Dit wordt een verwenavond met delicatessen die je zelf bereidt met behulp van vuur, rook, stoom en bijzondere kookattributen. De workshop wordt buiten gegeven en is daarom een een onvergetelijke ervaring.

Prijs op aanvraag BekijkenLees meer
Schapen Drijven

De opdracht is eenvoudig: probeer een koppel schapen door een parcours te leiden. Je leert de fijne kneepjes van het schapen drijven en hebt met je groep heel veel plezier. Leerzaam, vol humor en lekker actief in de buitenlucht. Raak niet in de stress als de schapen je iedere keer in het ootje nemen. Ook voor teams en afdelingen een bijzondere activiteit!

Vanaf € 450,00 per workshop. Voor zakelijke markt prijs op aanvraag BekijkenLees meer
Inboeringscursus – Boer’n Business

Is het tijd voor een keer heel anders? En houdt u van actief zijn in de buitenlucht? Bent u liever moe dan lui en hebt u altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt? Boek dan ons bijzondere Boer'n Business- Inboeringscursus.

Vanaf € 40,00, minimaal 2 personen (€ 10,00 per kind) BekijkenLees meer
Wadlopen

Wie houdt er nu niet van stilte, rust en ruimte? Wadlopen: tot de knieën in het slik en soms door een slenk, het is soms even doorzetten. Maar wat is het een sensatie dit te beleven! Te boeken als Waddenarrangement in combinatie met overnachting in het stro. Wil je wadlopen als groepsactiviteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf € 80,00 pp, minimaal 2 personen BekijkenLees meer

Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze activiteiten.

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Matthijs en Melanie

Om ons “katoenen huwelijk” te vieren een weekend weg naar de Hayema Heerd! Bij aankomst ontzettend verrast! Vriendelijk verwelkomd en een prachtig strokasteel! Heerlijke rust en een mooie groene omgeving. We zijn net uit eten geweest bij Hammingh, erg leuk en lekker gegeten. Bij terugkomst was het wel wat koud. We zitten nu lekker op te warmen onder de heaters en we gaan zo in bed. Hopend op een warme nacht en lekker slapen. Volgende ochtend…. Heerlijk geslapen! Koud hebben we het niet gehad! Daarna zijn we verwend met een heerlijk ontbijt, kortom TOP! Bedankt voor de vriendelijkheid en gastvrijheid! Groetjes Matthijs en Melanie.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!