• nl
  • en
  • fr
Menu

Arrangement Op Goed Geluk

Arrangement Op goed Geluk

De koffers ingepakt, vol verwachting ga je op weg voor een logeerpartij bij ons in het Stro-hotel. Een paar dagen heerlijk ontspannen, er lekker op uit gaan, even gezellig met z’n tweetjes. Beetje wandelen, rondje fietsen, boekje lezen, lekker eten, flesje wijn, beetje liefde en na een paar dagen weer geheel opgeladen naar huis. Heerlijk, en je kijkt al weer uit naar een volgend vrij weekend.

Of:

Ben je toe aan een ietsiepietsie meer verrassing?
Durf je het aan voor één dag of één avond een onbekend avontuur tegemoet te gaan? Een avontuur te beleven waarvan wij zeker weten dat je daar samen nog lang met heel veel plezier op terug zult zien.
Als jij dat wat gekke tintelende gevoel van prettige spanning voor het onbekende weer eens wilt voelen, boek dan ons arrangement “Op goed Geluk”.

Op Goed Geluk

Op goed Geluk in, wat houdt dat in?

Tijdens het boeken van een verblijf bij ons in het Stro-hotel kun je Op Goed Geluk als extra arrangement bijboeken. Kies uit één van deze vier thema’s:

*  liever moe dan lui
*  ik kom ogen tekort!
*  gewoon lekker
*  Op Goed Geluk!
Je kunt ook aangeven wat je absoluut niet wilt, of niet mag of niet kunt doen. Daar houden wij dan natuurlijk rekening mee. Na de boeking gaan wij aan de slag om voor jullie persoonlijk een zeer bijzondere belevenis te organiseren. Hiervoor werken wij samen
met allerlei mensen, bedrijven bij ons in de regio en van verder weg.

Hoe werkt het verder?

Bij aankomst bij ons en na het jezelf installeren tonen we je drie enveloppen met daarin drie belevenissen van het door jou gekozen thema.
Daaruit mag je één enveloppe kiezen. Open de enveloppe en zo ontdek je wat jullie bijzondere belevenis gaat worden!
Alle informatie over adres, route, tijdstip en tijdsduur, eventuele extra benodigdheden staan beschreven. Je hoeft alleen nog maar te gaan genieten. Op Goed Geluk!

Op goed geluk

Wat kost het?

We bieden het extra arrangement aan in de volgende drie prijsklassen:
Arrangement Op goed Geluk “A”  á € 195,00 voor twee personen.

  • overnachting* in een stro-iglo met twee personen
  • uitgebreid ontbijt in een goed gevulde picknickmand
  • enveloppe Op Goed Geluk ter waarde van € 50,00 pp.
  • uit te breiden met extra overnachtingen, 15% korting op de overnachtingsprijs.

Idem “B” á  € 245,00 pp voor twee personen
– enveloppe Op Goed Geluk ter waarde van € 75,00 pp.

Idem “C”  á € 295,00 pp voor twee personen
– enveloppe Op Goed Geluk ter waarde van € 100,00 pp

Dit arrangement kan alleen geboekt worden in combinatie met een verblijf op de Hayema Heerd
Natuurlijk is boeken voor meer dan twee personen ook mogelijk.  Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over dit bijzondere arrangement?Kom in contact

 

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren

Beleving gasten

Jack en Annie

Pasen 2015, Beste Hans en Wil, wat hebben we genoten in jullie mooie strokasteel! Na een leuk ontvangst en een hele leuke ‘inboeringscursus’ bij boer Kees kropen we lekker ons bed in. ondanks dat het buiten -5 graden was hebben we heerlijk geslapen. ’s Ochtends werden we als rook spuwende draakjes wakker! Na een heerlijk ontbijt naar Pieterburen en het wad geweest. Maar eerst hebben we nog een rondje op de Elliptigo’s gefietst, wat gaat dat lekker. Na nog een heerlijke nacht zitten we nu weer aan het ontbijt, gezellig samen met poes Fransel. Ook de Iglo’s en jullie kampeerplekken nodigen uit tot nog een bezoekje, er zijn nog zoveel leuke dingen te doen hier. En de meiden willen nog weer spelletjes spelen, drummen en op de schommel zitten. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en wie weet tot ziens! Jack, Annie, Berit, Ylva, Jytte

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!