• nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Inboeringscursus – Boer’n Business

Boer’n Business Inboeringscursus

Is het tijd voor een keer iets heel anders? Hou je van actief zijn in de buitenlucht, ben je liever moe dan lui en heb je  altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt?  Boek dan onze bijzondere Boer’n Business- Inboeringscursus bij één van de melkveehouders waar we mee samen werken.
Ervaar, ontdek en geniet. Tijdens deze activiteit   krijg je alle kneepjes van het boerenvak uitgelegd, mag je zelf aan de slag en er is volop ruimte voor gezelligheid en uitwisseling.
Je helpt  mee met de koeien uit het land halen, gaat melken in de melkput, werkt je mee met allerlei stalwerkzaamheden, én natuurlijk een rondje tractor rijden.

Boer'n Business Inboeringscursus

Boer’n Business met een groep

Met je team, of met je vriendengroep of familie de ‘boer op’ en voor een paar uur de boerderij runnen met z’n allen. Zal dat goed gaan? De boer en boerin houden wel een oogje in het zeil, en hebben vast en zeker een paar bijzondere opdrachten voor jullie.  Vele handen maken immers licht werk. Met groepjes van ca. 5 personen kan je terecht bij één van de boerenbedrijven waar we mee samenwerken. Is de groep groter dan wordt de groep verdeeld over meerdere bedrijven. Na afloop is het bijzonder leuk om ervaringen uit te wisselen.

meiden leiden op stropakken

Boer’n Business – slapen in stro – arrangement

Het Boer’ Business arrangement is een tweedaags avontuurlijk en origineel arrangement. Een bijzondere overnachting in het stro én voor enkele uren bent u de rechterhand van de boer tijdens uw ‘Inboeringscursus’.

Bij dit arrrangement is inbegrepen:
– overnachting in het strokasteel of in de stro-iglo (voor groepsarrangement overnachting op de Hooizolder)
– uitgebreid ontbijt
– gebruik minibar
– Inboeringscursus van ca. 2,5 uur,  overall en laarzen

Prijs:  vanaf € 87,50  p.p. op basis van minimaal 2 personen. (kinderen vanaf € 35,00 per kind)
De inboeringscursus is ook uit te breiden tot een dagdeel. Vraag naar de mogelijkheden.

Zonder overnachting:  vanaf € 40,00 pp,  op basis van minimaal 2 personen (kinderen  € 10,00 per kind).

Prijs Groepsarrangement: Prijs op aanvraag.

Wil je meer informatie over dit arrangement, of direct reserveren?Kom in contact

 

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren

Beleving gasten

Olaf en Andrea

20 april 2015, We hebben een mooi weekend achter de rug. De eerste nacht in de Stro-Iglo na meelopen met boer Kees. Super aardige boer en een hele gave ervaring! De tweede nacht in het stro kasteel geslapen. Wat een bijzondere plek! We zitten nu nog lekker in de zon na te genieten van het heerlijke ontbijt, de rust en de dieren om ons heen. Ook nog een aanrader een tandem huren. Goede vertrouwenstest en heel leuk om door de weilanden te sjezen. Goede plek om van je spinnenfobie af te komen ;). Heel erg bedankt voor de gastvrijheid & veel succes met de kastelen & iglo’s. wij gaan gelukkig en blij terug. Groeten Olaf & Andrea

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!