• nl
 • en
 • de
 • fr
Menu

Bouwen met STRO; teambuilding

Bouwen met STRO; tweedaagse training voor teambuilding

De meest creatieve, inspirerende én effectieve managementtraining en teambuilding in het noorden van Nederland!

Op de Hayema Heerd bouw je met je collega’s in twee dagen een levensgroot bouwwerk van stro – bijvoorbeeld een stro-iglo of een stro-piramide. Dat worden twee dagen van hard werken én vooral ook veel plezier hebben. Met deze training wordt een aantal stevige uitdagingen voorgeschoteld; leeropbrengst is gegarandeerd.
De ‘Bouwen-met-STROOO-training’ stimuleert tot inventief en innovatief denken, nodigt uit vooral het hart te laten spreken, te werken met de eigen persoonlijke kwaliteiten en open te staan voor verdieping en persoonlijke groei.
Wil je als team en/of als manager ervaren hoe – onder uitdagende en niet-alledaagse omstandigheden – de kwaliteit van leiderschap, communicatie en samenwerking kan worden versterkt? Dan is deze STROOO-training de allerbeste keuze.
Lees meer over de inhoud van deze training:
bouwen met STROOO

Bouwen met STROOO-training voor wie?

 • management- en projectteams: elkaar beter leren kennen, ‘neuzen-dezelfde-kant-op’, elkaars sterkten en zwakten onderzoeken, resultaten boeken;
 • top van organisaties: faciliterend leiderschap ervaren, flow in persoonlijk leiderschap ontwikkelen
 • teams in het algemeen: samenwerking en communicatie naar een hoger plan tillen

 

De STROOO-trainers

De STROOO-training wordt georganiseerd en begeleid door een bijzonder stel trainers: Astrid Haveman en Pauline Kemkers, facilitair bijgestaan door de “magazijnmeester” van de Hayema Heerd
Het zijn trainers die een uitgebreide deskundigheid en ervaring hebben opgebouwd in het werken met teams – van ‘werkvloer’ tot en met de top van organisaties.
Daarnaast staan ze bekend om hun nuchterheid, veerkracht, humor. Een beetje opschudding, uitdaging, ‘buiten-de-lijntjes-kleuren’ zijn ze gewend. Het wordt nooit saai met deze mensen.

Lees meer:

Bouwen met STROOO

Praktische informatie:

 • Aantal deelnemers: 8 – 20 personen
 • Tijdens de trainingsdagen het exclusieve gebruik van de vergaderruimtes op de Hayema Heerd
 • Compleet verzorgde catering incl. onbeperkt koffie, thee, water, lekkers bij de koffie, (gezonde) snoeperij, lunches, drankjes, snack, diner, overnachting, ontbijt
 • Bouwlocatie: in de Barn&Beach-ruimte van de Hayema Heerd
 • Overnachting in de accommodaties van het unieke Strohotel, de volgende morgen een heerlijk ontbijt
 • Prijs op aanvraag
Wil je meer informatie over deze bijzondere tweedaagse training voor teambuilding?Kom in contact

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Siell

23-11-2013 Toen we de stro-iglo op internet en in de wonderbox zagen staan was dit hetgene waar wij verkocht aan waren. Laat mij u zeggen, in realiteit, is het echt prachtig. Het eerste moment bij het binnenstappen nam het mijn adem weg. Het concept is echt leuk bedacht, de gezelligheid en uniekheid in een oase van rust. Een mens wordt er stil van. Het ontbijt was heerlijk. Danku voor het hartelijk ontvangst en de informatie, maar vooral bedankt voor de unieke ervaring. Veel liefs Siell.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!