• nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Toeren op de Elliptigo!

Toeren op de Elliptigo: het nieuwe fietsen!

Met deze Elliptigo, oftewel de stand-up bike of outdoor stepper, combineert u fietsen, lopen en steppen met één enkel apparaat. Rijden op de elliptigo is zoals hardlopen op de fiets, of fietsen op een crosstrainer. Dat niet alleen, het ziet er ook geweldig leuk uit, is gemakkelijk te doen, uw gewrichten worden niet belast  terwijl uw spieren wel lekker bezig zijn, een oppepper voor de billen (dames!)…..én u rijdt met een lekkere snelheid.
In tegenstelling tot gewoon fietsen, heb je op de Elliptigo geen last van rug, nek of schouders.  Geen zadel, dus ook geen last van zadelpijn.
De Elliptigo is heel gemakkelijk te besturen. Wie met een gewone fiets kan rijden, kan zeker ook een Elliptigo besturen.
Het toestel is voorzien van traditionele fietsversnellingen en remmen, en hij kan worden afgestemd op de lengte van je lichaam.
Het is een leuke, unieke en sportieve manier om bijzondere tochtjes te maken. Puur FUN en onderweg veel bekijks. We hebben enkele attractieve tochten voor u uitgezet. Durft u het aan?

toeren op de elliptigo

Arrangement slapen in stro – toeren op de elliptigo

Vanaf de Hayema Heerd kunt u diverse mooie tochtjes maken met de Elliptigo, vanaf ca. 15 km, ca. 35 km. of een langere tocht. Onderweg zijn er diverse stopplaatsen waar u kunt genieten van een kop koffie met bijv. echte Groningse poffert. Geniet van het bijzondere Groningse platteland, u rijdt over slingerende weggetjes en dijkjes, passeert eeuwenoude dorpjes, middeleeuwse kerkjes en verbaas u over de enorme en prachtige Groningse boerderijen.

Boek een tweedaags romantisch én sportief arrangement. Bij dit arrangement is het volgende inbegrepen:

  • één overnachting in de stro-iglo (of het strokasteel), incl. heerlijk ontbijt en minibar met enkele drankjes
  • huur van een elliptigo voor een hele dag
  • tips en routes voor een bijzondere tocht.
  • Prijs vanaf € 85,00 pp., op basis van minimaal twee volwassenen. Tarief kinderen(elliptigo geschikt voor ca. > 12 jaar) vanaf € 60,00.
  • Boek een tweede overnachting en u ontvangt 15% korting op de overnachtingsprijs.
  • Huurprijs elliptigo zonder overnachting is € 30,00 pppd.
Wil je meer informatie over dit arrangement, of direct reserveren?Kom in contact

Inge voor het Strokasteel

 

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Jennifer en Michiel

10-11-13’, Beste Hans en Wil. Als stadsmensen is het fijn om de drukte te ontvluchten en dan vooral op een locatie als dit. Zelden in zo’n knus hutje als deze geslapen. We vonden het ontbijt ook héérlijk! Dank voor alles!! Groet, Jennifer & Michiel

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!