• nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Toeren op de Elliptigo!

Toeren op de Elliptigo: het nieuwe fietsen!

Met deze Elliptigo, oftewel de stand-up bike of outdoor stepper, combineert u fietsen, lopen en steppen met één enkel apparaat. Rijden op de elliptigo is zoals hardlopen op de fiets, of fietsen op een crosstrainer. Dat niet alleen, het ziet er ook geweldig leuk uit, is gemakkelijk te doen, uw gewrichten worden niet belast  terwijl uw spieren wel lekker bezig zijn, een oppepper voor de billen (dames!)…..én u rijdt met een lekkere snelheid.
In tegenstelling tot gewoon fietsen, heb je op de Elliptigo geen last van rug, nek of schouders.  Geen zadel, dus ook geen last van zadelpijn.
De Elliptigo is heel gemakkelijk te besturen. Wie met een gewone fiets kan rijden, kan zeker ook een Elliptigo besturen.
Het toestel is voorzien van traditionele fietsversnellingen en remmen, en hij kan worden afgestemd op de lengte van je lichaam.
Het is een leuke, unieke en sportieve manier om bijzondere tochtjes te maken. Puur FUN en onderweg veel bekijks. We hebben enkele attractieve tochten voor u uitgezet. Durft u het aan?

toeren op de elliptigo

Arrangement slapen in stro – toeren op de elliptigo

Vanaf de Hayema Heerd kunt u diverse mooie tochtjes maken met de Elliptigo, vanaf ca. 15 km, ca. 35 km. of een langere tocht. Onderweg zijn er diverse stopplaatsen waar u kunt genieten van een kop koffie met bijv. echte Groningse poffert. Geniet van het bijzondere Groningse platteland, u rijdt over slingerende weggetjes en dijkjes, passeert eeuwenoude dorpjes, middeleeuwse kerkjes en verbaas u over de enorme en prachtige Groningse boerderijen.

Boek een tweedaags romantisch én sportief arrangement. Bij dit arrangement is het volgende inbegrepen:

  • één overnachting in de stro-iglo (of het strokasteel), incl. heerlijk ontbijt en minibar met enkele drankjes
  • huur van een elliptigo voor een hele dag
  • tips en routes voor een bijzondere tocht.
  • Prijs vanaf € 75,00 pp., op basis van minimaal twee volwassenen. Tarief kinderen(elliptigo geschikt voor ca. > 12 jaar) vanaf € 50,00.
  • Boek een tweede overnachting en u ontvangt 15% korting op de overnachtingsprijs.
  • Huurprijs elliptigo zonder overnachting is € 25,00 pppd.
Wil je meer informatie over dit arrangement, of direct reserveren?Kom in contact

Inge voor het Strokasteel

 

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Charles & Karin Schilder (Volendam)

Ruim twee jaar geleden waren mijn zus en zwager 12,5 jaar getrouwd. Omdat we niet wisten wat we moesten geven aan mensen die alles al hebben, gingen we op internet op zoek naar ideeën voor een bijzondere overnachting en kwamen we uit bij Hayema Heerd. Mijn zus en zwager genoten van hun overnachting in het stro. Pas geleden waren wij 12,5 jaar getrouwd. Als cadeau kregen wij…. een overnachting in het stro. Grappig om het bericht van mijn zus en zwager in het gastenboek terug te lezen. Ook wij hebben genoten van de overnachting in het stro. De stilte hier als je ‘s morgens wakker wordt helpt echt om helemaal te “onthaasten”. Erg gelachen toen Charles zich niet had gedoucht, omdat er volgens hem alleen koud water uit de nieuwe douche kwam, en hij even later zag dat ik gewoon onder de douche stond. Mijn warme douche was heerlijk (en warm en koud zaten verkeerd om) Het ontbijt was geweldig, de rust is hier weldadig. We zien onszelf nog wel eens terugkomen met onze kinderen, want zij kunnen zich hier ongetwijfeld ook prima vermaken. Wil en Hans, bedankt voor de gastvrijheid en mogelijk tot ziens. Groeten van Charles en Karin Schilder.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!