• nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Wadlopen

Arrangement:  wadlopen en slapen in stro

Samen met de organisaties van wadlooptochten hebben we een bijzonder arrangement samengesteld. Genieten van een unieke natuurbeleving op de Waddenzee? Ga een keer mee wadlopen! Vanuit Pieterburen neemt een gids je mee om te gaan wadlopen in een door het Unesco-fonds geselecteerd gebied als Wereld Erfgoed.
Met dit volledig verzorgd arrangement kun je deelnemen aan een unieke zwerftocht en voorafgaand of aansluitend genieten van een bijzondere overnachting in het stro.
Verzameling voor deze wadlooptocht is in Pieterburen (ca. 20 minuten rijden vanaf de Hayema Heerd). Je wordt daar ontvangen met koffie/ thee en gebak  en er wordt een diavoorstelling over het wad gepresenteerd. Onder leiding van een ervaren gids maak je vervolgens een prachtige zwerftocht van ca. drie uur over het drooggevallen wad.
Geschikt voor kleine en voor grotere groepen.

Waddenzee, Unesco Werelderfgoed, Ontdek het!

De Waddenzee is ’s werelds grootste aaneengesloten systeem van zand- en moddervlakten die droogvallen tijdens eb. De Waddenzee is een niet erg diep watergebied met een relatief vlakke kust. Het leefgebied heeft getijdengeulen, zeegras-weiden, mosselbanken, zandbanken, wadden, zoutmoerassen, stranden en duinen. Er komen een groot aantal planten- en diersoorten voor, waaronder zeezoogdieren zoals de gewone zeehond, de grijze zeehond en de bruinvis. Het is ook de broedplaats en het overwinteringsgebied voor 10 tot 12 miljoen vogels per jaar. Het gebied is een van de laatst overgebleven grootschalige bij eb droogvallende ecosystemen waar natuurlijke processen blijven functioneren.

Nieuws! Op 31 oktober 2016 is het Waddengebied door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot het mooiste natuurgebied van Nederland. Dat wil je toch niet missen! 

wadlopen

Waddenarrangement: wadlopen en slapen in stro

Bij dit avontuurlijke en sportieve arrangement is inbegrepen:

  • Overnachting in het stro; strokasteel of in de stro-iglo, voor groepen op de hooizolder
  • Uitgebreid ontbijt
  • Minibar
  • Wadlooptocht, incl. koffie/thee, gebak + diapresentatie

Prijs: vanaf € 80,00  p.p. vanaf minimaal 2 personen. (kinderen vanaf € 45,00 per kind)
Groepsarrangement: Prijs op aanvraag

Meer informatie over Waddenzee – Unesco Werelderfgoed

Wil je meer informatie over dit arrangement, of direct reserveren?Kom in contact

wadlopen

 

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Kaatje en Taatje

Heerlijk genieten van rust, stilte en de geur van het stro… Een ideale manier om de snelle, drukte van de week voor even te ontvluchten. Bedankt voor de heerlijke, gastvrije ontvangst, ook zonder de deur op slot Lachen PS: sorry, het boek is vannacht buiten in de regen op tafel blijven liggen Huilen ‘t Is nu wat gebobbeld….. Zo blijven jullie ‘t hele boek aan ons denken…..

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!