• nl
Menu

Bijzondere bed en breakfast in Groningen

Hayema Heerd  is een unieke bed en breakfast op het Groningse platteland, niet ver van de stad Groningen. Hier kun je bijzonder overnachten. Je slaapt hier namelijk op een bed van stro! Mooi en heel comfortabel ook. Logeren kun je in het Strokasteel, in een stro-iglo of met een grotere groep op de hooizolder.

bijzondere bed en breakfast slapen in het stro

Bed en breakfast met bedden van stro

Dacht je dat een overnachting in deze bijzondere bed en breakfast niet comfortabel zou zijn? Dan heb je het mis. Slapen in stro is juist wel heel comfortabel.  Een prettige eigenschap van een bedje van stro is dat het zich een beetje vormt naar je lichaam. In de winter is het aangenaam warm en in de zomer bij heel hoge temperaturen blijft het bed net ietsje koeler.

bijzondere bed en breakfast stro-iglo

Diverse leuke activiteiten en uitjes

Als je bij ons logeert in het Stro-hotel wil je misschien ook wel iets van de omgeving zien of leuke activiteiten ondernemen. Hayema Heerd heeft diverse bijzondere en echt leuke activiteiten en arrangementen voor je in petto.
Bijvoorbeeld:

  • wadlopen,
  • een vaarsafari op het Lauwersmeer,
  • of aan de slag bij een boerenbedrijf met de Boer’n Business Inboeringscursus.
  • Of wil je jezelf en je reisgenoten eens echt laten verrassen? Boek dan het arrangement ‘Op goed Geluk’.

Dit zijn enkele voorbeelden van onze bijzondere aanbod van activiteiten.  Wil je meer inspiratie kijk dan bij ons overzicht van Activiteiten of  kijk eens bij onze tips in de omgeving.

Boek nu bij deze bijzondere bed en breakfast

Logeren in een comfortabel bed van stro in de bed en breakfast Hayema Heerd is een werkelijk onvergetelijke ervaring. Romantisch met z’n twee, met het hele gezin of met een vriendengroep of de hele familie? Reserveren kan voor één overnachting en natuurlijk ook voor meerdere dagen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van het strokasteel, de stro-iglo’s of van de hooizolder? Neem dan contact met ons op. We stellen graag een passend arrangement voor u samen.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Vraag gerust!Boek nu

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren

Beleving gasten

Kevin (uit Antwerpen)

Nog niet zo lang geleden in een oord niet zo ver van hier ben ik de vrouw van mijn leven tegengekomen. Ze overtrof al mijn stoutste dromen en vervulde tegelijkertijd al mijn wensen. Wanneer ik me had voorgenomen om haar te trakteren op een leuk weekend ging ik op zoek naar een unieke plek, waar men romantiek op zijn zuiverste vorm zou aantreffen. Want ik dien jullie niet te vertellen dat alleen het beste echt voldoet voor de liefde van je leven. Na een lange zoektocht vond ik het strokasteel terug gelegen te Oldehove. De foto’s van het kasteel strookten volledig met mijn droombeeld van een romantisch weekend. De dag van ons vertrek begon ik met een groots kidnapping avontuur, waarbij ik m’n prinses ontvoerde uit de betonnen stadsjungle. De tips van Wil leidde ons doorheen het prachtige en weliswaar betoverende landschap van Groningen. Tal van de herinneringen die tijdens deze rit werden aangemaakt zal ik een leven lang onthouden. Na een kort bezoek aan de “Zeehonden crèche” hielden we halt bij het strokasteel. Hier leidde ik mijn prinses tot in het hart van de meest feeërieke omgeving waarin ik me ooit heb bevonden. Het strokasteel staat gewoon voor de zuivere romantiek die elk hart kan beroeren. Na een subliem diner in “Café Hammingh” heb ik samen met mijn prinses een heerlijke nacht beleefd, die lekker knus in het stro en onder het goedkeurende oog van Cupido werd afgesloten. Wil & Hans, bedankt voor deze unieke ervaring die tevens bevestigd dat sprookjes alsnog bestaan! Groetjes Kevin (de prins van Gitte) uit Antwerpen.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!