• nl
Menu

Bijzondere bed en breakfast in Groningen

Hayema Heerd  is een unieke bed en breakfast op het Groningse platteland, niet ver van de stad Groningen. Hier kun je bijzonder overnachten. Je slaapt hier namelijk op een bed van stro! Mooi en heel comfortabel ook. Logeren kun je in het Strokasteel, in een stro-iglo of met een grotere groep op de hooizolder.

bijzondere bed en breakfast slapen in het stro

Bed en breakfast met bedden van stro

Dacht je dat een overnachting in deze bijzondere bed en breakfast niet comfortabel zou zijn? Dan heb je het mis. Slapen in stro is juist wel heel comfortabel.  Een prettige eigenschap van een bedje van stro is dat het zich een beetje vormt naar je lichaam. In de winter is het aangenaam warm en in de zomer bij heel hoge temperaturen blijft het bed net ietsje koeler.

bijzondere bed en breakfast stro-iglo

Diverse leuke activiteiten en uitjes

Als je bij ons logeert in het Stro-hotel wil je misschien ook wel iets van de omgeving zien of leuke activiteiten ondernemen. Hayema Heerd heeft diverse bijzondere en echt leuke activiteiten en arrangementen voor je in petto.
Bijvoorbeeld:

  • wadlopen,
  • een vaarsafari op het Lauwersmeer,
  • of aan de slag bij een boerenbedrijf met de Boer’n Business Inboeringscursus.
  • Of wil je jezelf en je reisgenoten eens echt laten verrassen? Boek dan het arrangement ‘Op goed Geluk’.

Dit zijn enkele voorbeelden van onze bijzondere aanbod van activiteiten.  Wil je meer inspiratie kijk dan bij ons overzicht van Activiteiten of  kijk eens bij onze tips in de omgeving.

Boek nu bij deze bijzondere bed en breakfast

Logeren in een comfortabel bed van stro in de bed en breakfast Hayema Heerd is een werkelijk onvergetelijke ervaring. Romantisch met z’n twee, met het hele gezin of met een vriendengroep of de hele familie? Reserveren kan voor één overnachting en natuurlijk ook voor meerdere dagen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van het strokasteel, de stro-iglo’s of van de hooizolder? Neem dan contact met ons op. We stellen graag een passend arrangement voor u samen.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Vraag gerust!Boek nu

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Johan en Ellen

29 maart 2015 – Beste Hans en Wil, het weekend zit er alweer op. We hebben met z’n vieren genoten van onze tijd in het strooien kasteel. Het ontbijt was fantastisch en de omgeving schitterend. Gisteren hebben we de inboeringscursus gedaan bij Egbert en Ciska op boerderij de Ridder. Dat was een ervaring om nooit te vergeten. We voelden ons vereerd om de eerste lammetjes drieling van het seizoen geboren te zien worden. het was een mooi bedrijf met onwijs lieve en gastvrije mensen. Het weekend Groningen was een succes. Tot ziens! Groetjes, Johan, Ellen, Rose en Puck.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!