• nl
Menu

Bijzondere overnachting

Bijzondere overnachting in of nabij Groningen? Hayema Heerd biedt u exclusieve accommodaties om uw vakantie of weekend door te brengen.

Wat dacht u van onze stro iglo’s voor u en uw geliefde, het strokasteel voor twee tot zes personen of als u met een grote groep komt stellen we de hooischuur voor u beschikbaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij ons te kamperen met uw camper, caravan of tentje. Uiteraard komt u niet alleen om te slapen naar Hayema Heerd, wij bieden u in de buurt ook verscheidene activiteiten die leuk zijn voor jong en oud.

Bijzondere overnachtingen in stro

De bijzondere accommodaties hebben elk hun eigen charme. Wanneer u met een grote groep komt raden we u de hooischuur aan, daar is plek voor zestien personen wat het ideaal maakt voor een personeels- of teamuitje.

Als u met twee tot zes personen bij Hayema Heerd wilt overnachten kunt u overnachten in het strokasteel. Hier waant u zich met uw familie of vrienden in een sprookje door de romantische klamboe, draperieën, kroonluchters en vorstelijke bedlinnen.

Of wilt u een romantisch met zijn tweeën overnachten in het stro, dan hebben wij unieke stro-iglo’s. In deze iglo’s zit er een glazen koepel in de nok van het dak waardoor u bij heldere nacht de sterren kunt bewonderen.

Activiteiten en arrangementen

In de buurt van Groningen is er voor ieder wat wils te beleven. Wanneer u een auto tot uw beschikking heeft bent u binnen een kwartier in de binnenstad van Groningen of in Lauwersoog voor de boot naar het eiland Schiermonnikoog. Ook wanneer u geen auto tot beschikking heeft kunt u bij ons alle kanten op, wij verhuren namelijk alle soorten fietsen. Als u eens wat anders wilt kunt u eens een Elliptigo proberen, dit is een step waar je op staat en tegelijk fietst, loopt en stept. In combinatie met het verblijf kunt u ook verscheidene arrangementen en activiteiten boeken.

Een greep uit de activiteiten bij Hayema Heerd:

  • Vaarsafari Lauwersmeer
  • Toeren op de Elliptigo
  • Bouwen met STRO; teambuilding
  • Proud-to-be-in-Grunn
  • Outdoor cooking
  • Schapen drijven
  • Inboeringscursus – Boer’n business
  • Wadlopen
Meer weten over deze unieke manier van overnachten?Kom in contact

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Gerrit Jan en Marian.

Beste Wil en Hans, Jullie stro luchtkasteel, puur mooi één met het stro, de geur mmmm. Voor ons een echt liefdesnestje. Complimenten. Gerrit Jan en Marian.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!