Feesten

  • nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Feesten op een unieke feestlocatie in Groningen

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?
Hayema Heerd biedt een feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen. Sinds voorjaar 2016 kunt u kiezen uit twee unieke ruimtes voor uw feest: de grote ruimte met het mooie rieten dak, de balken en de rustieke uitstraling én Barn&Beach voor een unieke en heus strandfeest.
Het Groningse landschap dient als het perfecte decor voor een mooi feest.

unieke feestlocatie

Huwelijksfeest, jarig, jubileum, bedrijfsuitje, afstuderen, of gewoon ‘feest!’

We verzorgen feesten van klein en intiem tot en met grootse evenementen.  Voor een borrel met lekker hapje tot en met een geheel weekend, compleet verzorgd incl. overnachtingen en ontbijt voor de feestgasten.
In de voormalige grote boerderijstal is de sfeer van vroeger nog goed bewaard gebleven. Een authentieke en robuuste omgeving, gecombineerd met een verrassend elegante touch. De fraaie boerderijstal nodigt  uit om er voor ieder feest een eigen sfeer aan toe te voegen.
Van opperst chic, vintage of  tot basic in het stro, een spetterend dansfeest met DJ of band, of juist oergezellig bomen aan een tafeltje met lekkere muziek op de achtergrond? Het kan allemaal.
Ieder feest op de Hayema Heerd heeft daarom ook een uniek karakter. De informele en op en top vrolijke sfeer kenmerken de feestjes en partijen op de Hayema Heerd.
Met mooi weer vinden de gasten buiten een heerlijk plekje op het beschutte terras of in de boomgaard met een prachtig weids uitzicht.
Ook voor kinderen is het feest; binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden.

Barn & Beach Groningen

Barn&Beach feestlocatie feestlocatie Barn&Beach

Vanaf voorjaar 2016 kun je ook een heuse Beach-party organiseren in Groningen – in the Barn & Beach van Hayema Heerd.
Waar voorheen de koeien lagen  dans je  de lambada en geniet je van een exotische cocktail.  Veel strand, natuurlijk ook veel stro , gezellige strandstoelen, parasols, banken, een barretje enz. enz. Voel je vrij en vrolijk en ga feesten tussen het stro en op het strand.  Hier kan je lekker genieten van muziek, heerlijk eten, een drankje én stro in je haren en zand tussen je tenen. Deze ruimte kan worden gehuurd voor groepen tot ca. 70 personen. Eten en drinken mag in eigen beheer. Informeer naar de voorwaarden.
En vergaderen ‘op het strand’? Ja natuurlijk, dat kan ook.

feestlocatie binnenstrand Groningen

 

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over onze feestlocatie ?Kom in contact

Partijen met wie we samenwerken zijn o.a.:
– Jezoektietsleuks.nl 
– Toptrouwlocaties.nl
– Trouwplannen.
– weddingplanner  Favorite Adventure 

 

 

Huwelijksfeest, a real barnwedding

’t Is pure romantiek op de boerderij

Groene omgeving, strobalen met mooie kantstoffen, stoere stal, relaxed, rustiek, ontspannen, niets moet, er kan juist veel, bohémien, festivalsfeertje, vrolijkheid, blote voeten in het warme gras, nieuwsgierige koeien als buren. Met mooi weer veel buiten, maar binnen is het ook heel gezellig.
Is dit de locatie die helemaal bij je past? We adviseren graag hoe je er helemaal je eigen unieke feestlocatie van kunt maken, en hoe de perfecte huwelijksdag of -weekend er voor jullie uit mag gaan zien. We werken niet met een standaardaanbod en standaard uurtarieven, er zijn immers geen ‘standaard’  bruidsparen.
Veel bruidsparen vinden het prettig de gehele huwelijksdag op één locatie te organiseren, geen gereis tussendoor. Dat kan bij ons heel goed. Van ceremonie,  de huwelijkstoast, receptie, diner/BBQ/buffet, feest tot en met overnachtingen en de volgende morgen weer ontbijt kunnen we voor verzorgen.
Meer informatie of een keertje komen kijken? Neem dan  contact met ons op.

 

Lekker eten en drinken

Zeg maar hoe je het hebben wilt

Hayema Heerd werkt samen met een aantal goede cateraars in de regio. Hierdoor zijn we zeer flexibel in ons aanbod voor diners, bijzondere BBQ’s, buffetten enz. Onze cateraars werken ‘t liefst met (biologische) producten uit de regio. Dat is toch vaak ‘t lekkerst.
Mediterrane tapas, exotische curries, Italiaanse heerlijkheden, boerenstamppotten, Hollandse en internationale salades, uitgebreide broodmaaltijden, heerlijk wild, pannenkoeken, hemelse desserts enz. enz. We serveren warm/koud buffetten, driegangen dinerbuffetten, Amerikaanse en gewone BBQ’s enz. Laat ons weten wat je het lekkerst vind, en de koks gaan aan de slag.
feestlocatie

Huwelijksnacht in de stro-iglo

De huwelijksnacht doorbrengen in de stro-iglo, als dat geen bijzonder slot is van een onvergetelijke huwelijksdag! Dit wordt echt een overnachting om nooit te vergeten.
Met sterretjes, lichtjes, liedjes, gedichtjes van uw gasten, of in de kruiwagen geduwd door de bruidegom 😉 wordt u aan het eind van de huwelijksdag begeleid naar de stro-iglo.
Met hopelijk een mooie sterrenhemel die te zien is door de glazen koepel, genieten jullie na van een fantastische dag en mijmeren over wat de toekomst gaat brengen.

We gaan nog niet naar huis

Ook voor de feestgasten zijn er overnachtingsmogelijkheden op de Hayema Heerd; slapen in stro op de hooizolder, in het strokasteel en in de twee andere stro-iglo’s.
Kamperen op de kleine camping kan natuurlijk ook. De volgende morgen gaat het feest nog even door aan de feestelijk gedekte ontbijttafel.

Familiefeest, verjaardag vieren, jubileum, personeels- of bedrijfsfeest

Wat de reden ook is om een feestje of uitje  te organiseren. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest. We bieden voor elk wat wils voor een halve of hele dag, voor een avond of een heel weekend.
Kijk ook eens bij het gevarieerde aanbod van bijzondere activiteiten. Echte aanraders zijn de workshop “Schapen Drijven” , de Boer’n Business inboeringscursus, de activiteit Proud to be in Grunn’, of gezellige Oud-Hollandse en boerenspelletjes, als hooivorkdarten en overall-hangen. Met de hele familie bijv. een boottocht op het Lauwersmeer ervaren en afsluiten met lekker eten en drinken op de Hayema Heerd.  En er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Kiest u voor een feest met overnachting dan bieden we uitstekende overnachtingsfaciliteiten in het Strohotel op de Hooizolder, in het Strokasteel en in de Stro-Iglo’s. Kamperen met de groep kan ook. Op onze mooie kleine camping heeft een groep een eigen fraaie plek.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte?Kom in Contact

* Op alle producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden en huishoudelijk reglement van toepassing.

Offerte aanvraag

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?

Offerte aanvraagReserveren

Beleving gasten

Pieter en Quirine

24 augustus 2013, Wat een leuke ervaring! De inrichting vinden we helemaal geweldig; het ridderschaakspel, de koninklijke inrichting omhuld door romantische satijnen linten, prachtig! Het bed slaapt heerlijk en wakker worden in het stro terwijl de zon door de dakramen naar binnen schijnt is natuurlijk heel romantisch! Heel hartelijk bedankt! vriendelijke groeten, Pieter en Quirine

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!