Feesten

  • nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Unieke feestlocatie in Groningen

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?feesttafel

Iets te vieren? Verjaardag, huwelijk, jubileum? Hayema Heerd biedt je een feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen. Sinds voorjaar 2016 kun je kiezen uit twee unieke ruimtes voor jouw feest. Zo hebben we een grote ruimte, wat door een mooie rieten dak en de balken een rustieke uitstraling heeft. En je kunt feesten op het strand met ‘Barn & Beach’.

Feestlocatie in voormalige grote boerderij

In de voormalige grote boerderij stal is de sfeer van vroeger nog goed bewaard gebleven. Een authentieke en robuuste omgeving, gecombineerd met een verrassend elegante touch. De fraaie stal nodigt uit om er voor ieder feest een eigen sfeer aan toe te voegen. Van opperst chic tot vintage of basic in het stro. Een spetterend dansfeest met DJ of band of juist oergezellig bomen aan een tafeltje met lekkere muziek op de achtergrond? Het kan allemaal op onze feestlocatie.

Authentiek karakter

Ieder feest op Hayema Heerd heeft daarom ook een authentiek karakter. De informele en vrolijke sfeer kenmerken de feestjes en partijen op de Hayema Heerd. Met mooi weer vinden de gasten buiten een heerlijk plekje op het beschutte terras of in de boomgaard met een prachtig weids uitzicht.

Ook voor kinderen is het feest: binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden!

Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Barn & Beach: beachparty

strandstoelenBij Hayema Heerd kun je ook een heuse beachparty vieren! Waar voorheen de koeien lagen, dans je nu de lambada en geniet je van een exotische cocktail. Veel zand, gezellige strandstoelen, parasols, banken en een barretje. Voel je vrij en vrolijk en ga feesten tussen het stro en op het strand. Hier kan je genieten van muziek, heerlijk eten, een drankje en stro in je haren met zand tussen je tenen.

Deze ruimte kan worden gehuurd voor groepen tot ca. 70 personen. Eten en drinken mag in eigen beheer en vergaderen op het strand behoort ook tot de mogelijkheden!

Partijen met wie we samenwerken zijn o.a.:

Feestlocatie met lekker eten en drinken

brood roosteren boven kooltjesZeg maar hoe je het hebben wilt
Hayema Heerd werkt samen met een aantal goede cateraars in de regio. Hierdoor zijn we zeer flexibel in ons aanbod voor diners, BBQ’s, buffetten enz. Onze cateraars werken bij voorkeur met (biologische) producten uit de regio. Dat is toch vaak het lekkerst! We serveren warm/koud buffetten, driegangen diner buffetten, Amerikaanse- en gewone BBQ’s.

Laat ons je voorkeur weten en onze koks gaan aan de slag!

Gegarandeerd feest bij Hayema Heerd

Wat de reden ook is om een feestje of uitje te organiseren. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest. We bieden voor elk wat wils voor een halve of hele dag, voor een avond of een heel weekend. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Offerte aanvraag

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?

Offerte aanvraagReserveren

Beleving gasten

Charles & Karin Schilder (Volendam)

Ruim twee jaar geleden waren mijn zus en zwager 12,5 jaar getrouwd. Omdat we niet wisten wat we moesten geven aan mensen die alles al hebben, gingen we op internet op zoek naar ideeën voor een bijzondere overnachting en kwamen we uit bij Hayema Heerd. Mijn zus en zwager genoten van hun overnachting in het stro. Pas geleden waren wij 12,5 jaar getrouwd. Als cadeau kregen wij…. een overnachting in het stro. Grappig om het bericht van mijn zus en zwager in het gastenboek terug te lezen. Ook wij hebben genoten van de overnachting in het stro. De stilte hier als je ‘s morgens wakker wordt helpt echt om helemaal te “onthaasten”. Erg gelachen toen Charles zich niet had gedoucht, omdat er volgens hem alleen koud water uit de nieuwe douche kwam, en hij even later zag dat ik gewoon onder de douche stond. Mijn warme douche was heerlijk (en warm en koud zaten verkeerd om) Het ontbijt was geweldig, de rust is hier weldadig. We zien onszelf nog wel eens terugkomen met onze kinderen, want zij kunnen zich hier ongetwijfeld ook prima vermaken. Wil en Hans, bedankt voor de gastvrijheid en mogelijk tot ziens. Groeten van Charles en Karin Schilder.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!