Feesten

  • nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Unieke feestlocatie in Groningen

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?

Iets te vieren? Huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest, verjaardag? Hayema Heerd biedt je een feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen. Het Groningse landschap dient als het perfecte decor voor een mooi feest.

party venue
Sinds voorjaar 2016 kun je kiezen uit twee unieke ruimtes voor jouw feest. Zo hebben we een grote ruimte, wat door een mooie rieten dak en de balken een rustieke uitstraling heeft. En je kunt feesten op het strand met ‘Barn & Beach’.

Feestlocatie in voormalige grote boerderij

In de voormalige grote boerderij  is de sfeer van vroeger nog goed bewaard gebleven. Een authentieke en robuuste omgeving, gecombineerd met een verrassend elegante touch. De fraaie stal nodigt uit om er voor ieder feest een eigen sfeer aan toe te voegen. Van opperst chic tot vintage of basic in het stro. Een spetterend dansfeest met DJ of band of juist oergezellig bomen aan een tafeltje met lekkere muziek op de achtergrond? Het kan allemaal op onze feestlocatie.

Huwelijksfeest op de boerderij,  a real barnwedding

Groene omgeving, strobalen met mooie kantstoffen, stoere stal, relaxed, rustiek, ontspannen, niets moet, er kan juist veel, bohémien, festivalsfeertje, vrolijkheid, blote voeten in het warme gras, nieuwsgierige koeien als buren. Met mooi weer veel buiten, maar binnen is het ook heel gezellig.
Is dit de locatie die helemaal bij je past? We adviseren graag hoe je er helemaal je eigen unieke feestlocatie van kunt maken, en hoe de perfecte huwelijksdag of -weekend er voor jullie uit mag gaan zien. We werken niet met een standaardaanbod en standaard uurtarieven, er zijn immers geen ‘standaard’  bruidsparen.
Veel bruidsparen vinden het prettig de gehele huwelijksdag op één locatie te organiseren, geen gereis tussendoor. Dat kan bij ons heel goed. Van ceremonie, (evt. gecombineerd met een kerkdienst?), de huwelijkstoast, receptie, diner/BBQ/buffet, feest tot en met overnachtingen en de volgende morgen weer ontbijt kunnen we voor verzorgen.
Meer informatie of een keertje komen kijken? Neem dan  contact met ons op

Ook voor kinderen is het feest: binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden!

Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Huwelijksnacht in de stro-iglo

De huwelijksnacht doorbracht in de strooklo, als dat geen speciaal einde is van een onvergetelijke trouwdag! Dit is echt een nacht om nooit te vergeten.
Met sterren, lichten, liedjes, gedichten van uw gasten of door de bruidegom in de kruiwagen geduwd ;-), wordt u aan het einde van de bruiloft naar de stro-iglo vergezeld. Hopelijk met een prachtige sterrenhemel die gezien kan worden door de glazen koepel, volg je een fantastische dag en denk je na over wat de toekomst je zal brengen.

“We willen niet naar huis”

Ook de feestgasten kunnen overnachten in de Hayema ​​Heerd; slapen in stro op de hooizolder, in het stro kasteel of in de stro iglo’s. Kamperen op de kleine camping is ook mogelijk. De volgende ochtend gaat het feest door op de feestelijk versierde ontbijttafel.

Familiefeest, jubileum, personeelsfeest of bedrijfsfeest

Wat de reden ook is om een ​​feest of uitje te organiseren. Een succes is gegarandeerd. We bieden veel mogelijkheden: een halve of hele dag, voor een avond of een weekend. Bekijk het brede scala aan speciale activiteiten. Echte attracties zijn de workshop “Hoeden”, de Farmerscourse, het programma ‘Proud to be in Grunn’ of de traditionele Nederlandse spelen zoals darten met hooivorken. Een andere leuke activiteit is: een cruise op het Lauwersmeer of op de Waddenzee. Wilt u een feest met overnachtingen bij uw gast, dan bieden wij onze unieke accommodatiefaciliteiten in het Straw Hotel: op de hooizolder in Straw Castle en de Straw-Igloos. Kamperen met de groep is ook mogelijk. Een groep kan zijn eigen prachtige plek hebben op onze prachtige kleine camping.


Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Barn & Beach: Beachparty

Barn&Beach
Bij Hayema Heerd kun je ook een heuse beachparty vieren! Waar voorheen de koeien lagen, dans je nu de lambada en geniet je van een exotische cocktail. Veel zand, gezellige strandstoelen, parasols, banken en een barretje. Voel je vrij en vrolijk en ga feesten tussen het stro en op het strand. Hier kan je genieten van muziek, heerlijk eten, een drankje en stro in je haren met zand tussen je tenen.

Deze ruimte kan worden gehuurd voor groepen tot ca. 70 personen. Eten en drinken mag in eigen beheer en vergaderen op het strand behoort ook tot de mogelijkheden!

Partijen met wie we samenwerken zijn o.a.:

Meer informatie over onze feestmogelijkhedenKom in contact

Offerte aanvraag

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen?

Offerte aanvraagReserveren
Offerte aanvraagReserveren

Beleving gasten

Kaatje en Taatje

Heerlijk genieten van rust, stilte en de geur van het stro… Een ideale manier om de snelle, drukte van de week voor even te ontvluchten. Bedankt voor de heerlijke, gastvrije ontvangst, ook zonder de deur op slot Lachen PS: sorry, het boek is vannacht buiten in de regen op tafel blijven liggen Huilen ‘t Is nu wat gebobbeld….. Zo blijven jullie ‘t hele boek aan ons denken…..

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!