Slapen in een huifkar

  • nl
Menu

Slapen in een huifkar

glamping huifkarVergeet je ervaringen met kamperen in een caravan, camper of tent met alle moderne toeters en bellen, en geef je over aan het echte avontuur. Kom slapen in een huifkar. Zoals vroeger in het Wilde Westen, maar nu op het Groningse landschap.

Het is heerlijk slapen in onze huifkarren. Ze zijn voorzien van lekkere matrassen, goede dekbedden, bedlinnen en mooie dekens met fraaie western-prints. De huifkarren worden geplaatst op een mooie plek op ons terrein, afhankelijk van hoe de wind staat. We zoeken de beste plek: beschut en met fraai uitzicht. Er is een huifkar voor twee personen: een voor één tot twee personen en een huifkar voor twee tot vier personen.

Wat kost een overnachting in een huifkar?Bekijk tarieven

Laat je verrassen: met de huifkar op expeditie!

De huifkarren kunnen we plaatsen op iedere mooie plek, dus óók buiten ons terrein. Ben jij een echte avonturier? Maak je dan op voor iets bijzonders! We hebben enkele zeer mooie en unieke plekjes gevonden waar je met de huifkar één of twee nachten kunt staan. Plekjes waar je anders nooit komt. Met tractor of paard brengen we je met huifkar naar jouw unieke plek. Je krijgt een houtstoofje mee met hout, water, koffie, thee en alle spullen die nodig zijn om je één of twee dagen te kunnen redden

Het Wilde Westen maar met moderne faciliteiten

traditionele huifkarQua model zijn de huifkarren geïnspireerd op de fraaie huifkarren van vroeger in het wilde westen van Amerika. Hier in Groningen hebben we voor het onderstel gebruik gemaakt van de oude boeren stro-kar.

Het interieur is gebouwd van hergebruikt hout, de huif met bogen is geconstrueerd van stevig bamboe en het doek is van dik waterdicht katoenen tentdoek.

Onder de kar hangt een grote kist, geschikt voor bagage én voor pannetjes, authentiek western serviesgoed, waterjerrycan, houtstoofje, hout, kacheltje, gereedschap et cetera. Iedere huifkar heeft een accu voor verlichting en telefoon opladen (12 volt). Staat de huifkar bij ons op het terrein dan kan gebruik gemaakt worden van de aparte blokhut voor spoelen en bij slecht weer ook voor bijvoorbeeld het koken.

Onvergetelijk overnachten in een huifkar

Slapen in een huifkar is geschikt voor iedereen die houdt van iets anders. Met z’n tweetjes er romantisch op uit, of een geweldig uitje voor het gezin. Het is ook mogelijk meerdere huifkarren tegelijk te boeken, bijvoorbeeld voor als je met een groep wilt komen. Ook is het mogelijk om de hooizolder in combinatie met enkele huifkarren te boeken.

Bij Tarieven vind je de prijzen voor het individueel huren van een huifkar. Voor groepstarieven geldt prijs op aanvraag. Meer weten? Kom in contact!

Wat kost een overnachting in een huifkar?Bekijk tarieven

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Marco en Marlies

Bedankt voor de mooie, gezellige, knusse en romantische ervaring die wij mochten meemaken in jullie strokasteel. Het ontbijt was erg lekker. Het was voor ons een bijzondere ervaring om in het stro te slapen, weer eens iets anders dan een hotel. Bedankt voor de gastvrijheid, groetjes Marco en Marlies.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!