• nl
Menu

Minicamping Groningen

Op zoek naar een minicamping in Groningen? Op onze kleinschalige camping ben je van harte welkom! Bij Hayema Heerd kun je je volledig ontspannen door te genieten van alle vrijheid, rust en natuur. De camping is van alle gemakken voorzien.

Minicamping Groningen

Ervaar onze prachtige omgeving zelfBoek nu

15 ruime plaatsen op de minicamping in Groningen

Op het campingterrein kun je een keuze maken uit ca. 15 ruime plaatsen, beschut, met zon en met schaduw. Je hebt zelf de vrijheid om de tent, caravan of camper te plaatsen zoals jij dat het liefste wilt. Voor alle kampeerplekken geldt wel dat je altijd een fantastisch uitzicht hebt. Verder helpen wij je graag met bijvoorbeeld extra stroomkabels als dat nodig is. Flexibiliteit vinden we belangrijk , dus zijn we dat ook voor de aankomst- en vertrekdata.

Geschikt voor kinderen

Onze minicamping heeft alles wat het voor kinderen een onvergetelijke vakantie zal maken. Kinderen kunnen er trampoline springen, skelter rijden, vlot varen, kikkervisjes vangen, bouwen met stro en meer. Kortom: kinderen zullen zich geen moment vervelen.

minicamping Groningen | boerderijcamping Hayema Heerd

Leuke activiteiten en omgeving

Hayema Heerd heeft diverse bijzondere en echt leuke activiteiten en arrangementen voor je in petto. Bijvoorbeeld:

  • wadlopen,
  • een vaarsafari op het Lauwersmeer,
  • of aan de slag bij een boerenbedrijf met de Boer’n Business Inboeringscursus.
  • Of wil je jezelf en je reisgenoten eens echt laten verrassen? Boek dan het arrangement ‘Op goed Geluk’.

Dit zijn enkele voorbeelden van onze bijzondere aanbod van activiteiten.  Wil je meer inspiratie? Kijk dan bij ons overzicht van  Activiteiten of  kijk eens bij onze tips in de omgeving.

Voorzieningen camping

Onze camping heeft verschillende sanitaire voorzieningen die ook rolstoelvriendelijk zijn. Alle campingplekken hebben een watertappunt en elektra 10 Amp. In twee aparte blokhutten zijn zgn. buitenkeukens gemaakt voor spoelen en de afwas. Verder kun je gebruik maken van o.a.:

  • wasmachine
  • fietsverhuur of huur eens een elliptigo á € 25,00 pp
  • op bestelling vers gebakken broodjes
  • wifi (in het hoofdgebouw)

Kampeervakantie in Groningen?

Nieuwsgierig geworden en wil je Groningen ontdekken én een heerlijke vakantie beleven op onze minicamping in Groningen? We heten je van harte welkom en laten je graag zien wat Groningen en het noorden van Nederland je allemaal te bieden heeft.

Voor meer informatie en voor het reserveren van een mooie campingplek neem dan contact met ons op. We garanderen je een heerlijke tijd in Groningen.
 

Ervaar onze prachtige omgeving zelfBoek nu

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Malou Hagendoorn (11 jaar)

Er was eens een prinses. Ze had niets. Geen mobiel, televisie of laptop. Het enige wat ze had was een kasteel van stro. Toch was ze gelukkig. In het kasteel kon ze spelen, schommelen en met de dieren spelen. Op een dag kwam er een prins naar het kasteel. De prins en de prinses werden meteen verliefd. Ze wouden gaan trouwen. De prins wou samen met de prinses wonen dus vroeg hij haar of ze met hem mee kwam naar zijn gouden kasteel achter de heuvels. Maar dat wou de prinses niet. Ze wou in het strokasteel blijven! Eerst wist de prins niet wat hij moest doen. Maar uiteindelijk hield hij zo van de prinses dat hij besloot te blijven. En ze leefden nog lang en gelukkig. Marlou Hagendoorn (11 jaar)

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!