• nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Omgevingen

Voor de buitenmens

Een lust voor het oog van de buitenmens, het Groningse landschap. De provincie met de grootste vergezichten en de mooist denkbare luchten in een karakteristiek landschap. Fietsen, wandelen of kanoën, ontdek het!

BekijkenLees meer
Voor de kinderen

Een dagje eruit met de kinderen: klimmen, klauteren, rennen, spelen of iets beleven. De leukste uitstapjes op een rij gezet voor gegarandeerd een top dag!

BekijkenLees meer
Restaurant

Culinaire hoogstandjes op het gebied van restaurants, van intiem gezellige bistro's, eetcafés tot en met enkele restaurants met Michelinster.

BekijkenLees meer
Galerie

Een collectie kunst, van schilderijen tot aan beelden. In de omgeving zijn talloze galerieën, die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen.

BekijkenLees meer
Museum

Een museum saai? Nee hoor, een cultureel dagje Groningen is een leuk dagje Groningen. Er zijn verrassend veel mooie musea in de buurt, dus neem eens een kijkje en verwonder je over dit prachtige aanbod!

BekijkenLees meer

Kom in contact

Wil je een arrangement of activiteit bij ons boeken?

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Olaf en Andrea

20 april 2015, We hebben een mooi weekend achter de rug. De eerste nacht in de Stro-Iglo na meelopen met boer Kees. Super aardige boer en een hele gave ervaring! De tweede nacht in het stro kasteel geslapen. Wat een bijzondere plek! We zitten nu nog lekker in de zon na te genieten van het heerlijke ontbijt, de rust en de dieren om ons heen. Ook nog een aanrader een tandem huren. Goede vertrouwenstest en heel leuk om door de weilanden te sjezen. Goede plek om van je spinnenfobie af te komen ;). Heel erg bedankt voor de gastvrijheid & veel succes met de kastelen & iglo’s. wij gaan gelukkig en blij terug. Groeten Olaf & Andrea

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!