• nl
  • en
  • de
Menu

Voor de kinderen

Er een dagje met de kinderen erop uit, maar geen idee waar naartoe?

Landgoed Nienoord in Leek
Landgoed Nienoord zit boordevol verassingen. Op het landgoed vindt je een familiepark waar je kunt klimmen en klauteren, een rondrit kunt maken met de trein en kunt knuffelen met allemaal dieren. Zwem jij liever? Dan kun je terecht in het Zwemkasteel Nienoord. Daarnaast kun je terecht op het landgoed zelf waar je ook het Rijtuigen Museum vindt. Vergeet niet de Schelpengrot op het landgoed.

LEGiO Museum in Grootegast
Een museum over van alles wat met LEGO te maken heeft. Dit museum is gevestigd in een gedeelte (900m2) van het voormalig LEGO Nederland pand, welke gevestigd zat aan de Legolaan te Grootegast. Een historische plek van LEGO, aangezien het bedrijf hier gevestigd is geweest van 1963 tot 1998. Naast het museum kun je ook zelf aan de slag gaan met LEGO. Een ideaal uitje tijdens een regenachtige dag.

Waddenfun in Wehe den Hoorn
Waddenfun is het grootste indoorklimpark van Nederland. 45 bruggen en meer dan 300meter aan ziplines. Een uitdaging voor iedereen, zowel jong als oud. Geschikt voor personen vanaf 4 jaar.`

DoeZoo, de insectenwereld in Leens.
Al je zintuigen komen in het park volop aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Een slang om je nek… Een stinkdier aaien… En natuurlijk een kikker kussen! Dat is wel even wat anders dan plaatjes aan de wand van een museum. DoeZoo is buiten en binnen (ruim 900m2 overdekt plezier!). En is daarom geschikt met regen, sneeuw en zonneschijn. Voor iedereen. Er is namelijk altijd wat te beleven in DoeZoo.
Aanrader: koop een combiticket voor DoeZoo en het Zeehondencentrum in Pieterburen.

’t Blôde Fuottenpaad in Opende
In het Westerkwartier ligt een bijzonder pad: ’t Blôde Fuottenpaad, oftewel het Blotevoetenpad Opende. De naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit, en lopen maar! Op je blote voeten lopen door modder, over water en gras. Onderweg kun je uitrusten in 1 van de hangmatten of op een bankje. Onze boswachter doet het even voor, durf jij ook? Bezoek de Theetuin Blotevoetenhof voor koffie of thee met iets lekkers.

 

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Malou Hagendoorn (11 jaar)

Er was eens een prinses. Ze had niets. Geen mobiel, televisie of laptop. Het enige wat ze had was een kasteel van stro. Toch was ze gelukkig. In het kasteel kon ze spelen, schommelen en met de dieren spelen. Op een dag kwam er een prins naar het kasteel. De prins en de prinses werden meteen verliefd. Ze wouden gaan trouwen. De prins wou samen met de prinses wonen dus vroeg hij haar of ze met hem mee kwam naar zijn gouden kasteel achter de heuvels. Maar dat wou de prinses niet. Ze wou in het strokasteel blijven! Eerst wist de prins niet wat hij moest doen. Maar uiteindelijk hield hij zo van de prinses dat hij besloot te blijven. En ze leefden nog lang en gelukkig. Marlou Hagendoorn (11 jaar)

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!