• nl
Menu

Romantisch weekendje weg

Samen even gezellig een romantisch weekendje weg? Kies dan voor één van de unieke en romantische accommodaties bij Hayema Heerd in Groningen. Ver weg van de drukte kun je bij ons overnachten in het stro. Bijvoorbeeld in een knusse iglo gemaakt van stro of in het strokasteel.

Accommodaties voor een romantisch weekendje weg

We hebben prachtige, sfeervolle accommodaties die zich perfect lenen voor jullie weekendje weg.

Knusse stro-iglo

De iglo’s zijn gebouwd van stro. Ze hebben een glazen koepel in de nok, zodat je vanuit je bed ‘s nachts naar de sterren kunt kijken en samen kunt mijmeren over wat de toekomst jullie gaat brengen. Slapen doe je op een comfortabel bed van stro, met een zacht matrasje, en zacht donzen dekbedden. Naast een opgemaakt strobed, vind je in iedere stro-iglo ook een knusse eethoek, verwarming en een klein koelkastje.

Meer over de stro-iglo of bekijk tarieven

Koninklijk strokasteel

Voel je meer voor een koninklijke sfeer? Boek dan het romantische strokasteel. Het strokasteel heeft veel mooie details en is voorzien van mooie draperieën, echte kasteelstoelen, kroonluchters, romantische klamboes en ook een heerlijk tweepersoonsbed van stro.

Meer over strokasteel of bekijk tarieven.

Boerderijcamping

Naast het overnachten in het stro zijn jullie ook welkom om te komen kamperen op de boerderijcamping. Maak het extra romantisch met een kampvuur door een vuurschaal met hout erbij te huren. Wil je nog even lekker lang blijven liggen en geen zin om naar de bakker te lopen ’s ochtends? Op bestelling komen wij jullie lekkere broodjes brengen.

Alle kampeerplekken hebben een watertappunt en elektra (10 amp.) Altijd dichtbij jullie kampeerplek vind je brandschone sanitaire voorzieningen.

Meer over kamperen of bekijk tarieven.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een romantisch weekendje weg bij Hayema Heerd? Of heb je extra wensen of wil je alvast reserveren? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Romantisch weekendje?Kom in contact

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Kevin (uit Antwerpen)

Nog niet zo lang geleden in een oord niet zo ver van hier ben ik de vrouw van mijn leven tegengekomen. Ze overtrof al mijn stoutste dromen en vervulde tegelijkertijd al mijn wensen. Wanneer ik me had voorgenomen om haar te trakteren op een leuk weekend ging ik op zoek naar een unieke plek, waar men romantiek op zijn zuiverste vorm zou aantreffen. Want ik dien jullie niet te vertellen dat alleen het beste echt voldoet voor de liefde van je leven. Na een lange zoektocht vond ik het strokasteel terug gelegen te Oldehove. De foto’s van het kasteel strookten volledig met mijn droombeeld van een romantisch weekend. De dag van ons vertrek begon ik met een groots kidnapping avontuur, waarbij ik m’n prinses ontvoerde uit de betonnen stadsjungle. De tips van Wil leidde ons doorheen het prachtige en weliswaar betoverende landschap van Groningen. Tal van de herinneringen die tijdens deze rit werden aangemaakt zal ik een leven lang onthouden. Na een kort bezoek aan de “Zeehonden crèche” hielden we halt bij het strokasteel. Hier leidde ik mijn prinses tot in het hart van de meest feeërieke omgeving waarin ik me ooit heb bevonden. Het strokasteel staat gewoon voor de zuivere romantiek die elk hart kan beroeren. Na een subliem diner in “Café Hammingh” heb ik samen met mijn prinses een heerlijke nacht beleefd, die lekker knus in het stro en onder het goedkeurende oog van Cupido werd afgesloten. Wil & Hans, bedankt voor deze unieke ervaring die tevens bevestigd dat sprookjes alsnog bestaan! Groetjes Kevin (de prins van Gitte) uit Antwerpen.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!