• nl
Menu

Romantisch weekendje weg

Samen even gezellig een romantisch weekendje weg? Kies dan voor één van de unieke en romantische accommodaties bij Hayema Heerd in Groningen. Ver weg van de drukte kun je bij ons overnachten in het stro. Bijvoorbeeld in een knusse iglo gemaakt van stro of in het strokasteel.

Accommodaties voor een romantisch weekendje weg

We hebben prachtige, sfeervolle accommodaties die zich perfect lenen voor jullie weekendje weg.

Knusse stro-iglo

De iglo’s zijn gebouwd van stro. Ze hebben een glazen koepel in de nok, zodat je vanuit je bed ‘s nachts naar de sterren kunt kijken en samen kunt mijmeren over wat de toekomst jullie gaat brengen. Slapen doe je op een comfortabel bed van stro, met een zacht matrasje, en zacht donzen dekbedden. Naast een opgemaakt strobed, vind je in iedere stro-iglo ook een knusse eethoek, verwarming en een klein koelkastje.

Meer over de stro-iglo of bekijk tarieven

Koninklijk strokasteel

Voel je meer voor een koninklijke sfeer? Boek dan het romantische strokasteel. Het strokasteel heeft veel mooie details en is voorzien van mooie draperieën, echte kasteelstoelen, kroonluchters, romantische klamboes en ook een heerlijk tweepersoonsbed van stro.

Meer over strokasteel of bekijk tarieven.

Boerderijcamping

Naast het overnachten in het stro zijn jullie ook welkom om te komen kamperen op de boerderijcamping. Maak het extra romantisch met een kampvuur door een vuurschaal met hout erbij te huren. Wil je nog even lekker lang blijven liggen en geen zin om naar de bakker te lopen ’s ochtends? Op bestelling komen wij jullie lekkere broodjes brengen.

Alle kampeerplekken hebben een watertappunt en elektra (10 amp.) Altijd dichtbij jullie kampeerplek vind je brandschone sanitaire voorzieningen.

Meer over kamperen of bekijk tarieven.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een romantisch weekendje weg bij Hayema Heerd? Of heb je extra wensen of wil je alvast reserveren? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Romantisch weekendje?Kom in contact

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren

Beleving gasten

Richard & Kim

Fantastische overnachting gehad in de stro-iglo. Even helemaal weg van drukte, heerlijk ontspannen, genieten van het uitzicht en ontzettend genieten van het uitgebreide ontbijt vol verse producten. Ook de gastvrouw staat voor je klaar, evenals haar lieve honden. Zeker een aanrader, zowel voor jong en oud.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!