• nl
  • fr
Menu

Wat is er zoal te doen in de omgeving van de Hayema Heerd?

Wij maken het wel eens mee, verschillende vragen van gasten zoals: ‘Wat is er eigenlijk allemaal te doen in de omgeving?’ en ‘Waar zijn leuke restaurants waar je lekker kunt eten?’.

Hier hebben wij wat op verzonnen om iedereen een beetje op weg te helpen in het Groningse landschap: kaartjes! Verrassend genoeg heeft de omgeving zoveel moois te bieden, een ware culinaire reis kun je het zeker noemen! Zoveel bijzondere musea, galerieën en restaurants.
Klik een onderwerp aan en er verschijnt een kaartje met allerlei leuke activiteiten/bezienswaardigheden door ons uitgezocht.

 

Museum

Een museum saai? Nee hoor, een cultureel dagje Groningen is een leuk dagje Groningen. Er zijn verrassend veel mooie musea in de buurt, dus neem eens een kijkje en verwonder je over dit prachtige aanbod!

Meer over de musea in de omgeving van Groningen weten?Bekijk tekst

Galerie

Een collectie kunst, van schilderijen tot aan beelden. In de omgeving zijn talloze galerieën, die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen.

Meer over de galeries in de omgeving van Groningen weten?Bekijk tekst

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Peter en Christine

Zondag 6 juli 2014, Na 2 heerlijkenachtjes in jullie prachtige stro-iglo vertrekken we vandaag weer richting Drachten. We hebben genoten van de stilte en verrassende omgeving van het Groninger land. Een tour door de provincie bracht ons o.a. in Niehove, waar je heerlijk Indonesisch kunt eten bij het restaurant Eisseshof, verder een bezoekje aan Zoutkamp, Noordpolderzijl en Menkemaborg in Uithuizen. Genoeg te zien in de provincie! Het ontbijt was voortreffelijk en we hopen dat jullie op deze manier doorgaan met jullie originele onderneming! Bedankt en groeten van Peter en Christine

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!