• nl
Menu

Teambuilding activiteiten in Groningen

Uw team en collega’s op een andere manier leren kennen dan op de werkvloer? Wij organiseren trainingen en teambuilding activiteiten in Groningen met een uniek en actief karakter. Dat doen we op de Hayema Heerd – een typische  Groningse boerderij op een prachtige locatie, omgeven door het fraaie Groningse landschap. Voor teams die uitdagende activiteiten niet uit de weg gaan, en juist intensief willen werken aan de onderlinge samenwerking.

teambuilding activiteiten Groningen

Inspirerende en actieve teambuilding activiteiten

We bieden een uniek scala aan van inspirerende teambuildingsactiviteiten en samenwerkingsopdrachten aan die veelal actief zijn, en die voor deelnemers nieuw zijn. Ons doel is deelnemers te verrassen en letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten, zodat ze iets van zichzelf – en van elkaar – ontdekken. Alle workshops en activiteiten hebben elementen die de samenwerking in een team op de proef stellen om zo samen naar een hoger niveau te groeien. Onze teambuilding is altijd een mix van theorie en praktijk. De workshops zorgen natuurlijk ook voor een hoop plezier en vragen om creativiteit.
Een veel gevraagde workshop is het Schapen Drijven, of de unieke teambuilding activiteit ‘Bouwen met stro’ (alleen in Groningen!).

Teambuilding door middel van schapen drijven

teambuilding activiteiten schapen drijven

De opdracht Schapen Drijven die uitgevoerd moet worden is simpel: eerst met de hele groep en daarna in kleine groepjes moet een koppel schapen via een parcours  over het weiland begeleid worden. Onderweg moeten een paar hindernissen gepasseerd worden om de schapen vervolgens weer terug in het hok te krijgen. Het team dat binnen de kortste tijd en met de meeste schapen het hele parcours weet af te leggen heeft gewonnen. De eigenwijze schaapjes spiegelen haarscherp hoe de teamsamenwerking verloopt en waar deze verbeterd kan worden.

Teambuilding | training | workshop bouwen met stro

teambuilding activiteiten bouwen met stro

Samen met onze trainers hebben we een uniek programma samengesteld: workshop Bouwen met Stro. Deze workshop kan onderdeel zijn van een tweedaags programma = de training STROOO, maar kan ook als activiteit van enkele uren worden uitgevoerd.
In essentie is het doel samen met je team een levensgroot bouwwerk van stro te construeren. Tijdens het bouwproces wordt het team geconfronteerd met diverse obstakels en onverwachte wendingen. Zie dan maar eens het hoofd koel te houden. Een fantastische activiteit die veel energie geeft, stimuleert tot ‘out of the box’- oplossingen te bedenken, en een groot gevoel van voldoening geeft als het bouwwerk echt klaar is.

Nog meer Hayema Heerd activiteiten en workshops voor teambuilding

Voor meer inspiratie, zie hieronder nog meer van ons bijzondere aanbod van teambuilding activiteiten:
– de Boer’n Business Inboeringscursus
– Wadlopen
– Proud to be in Grunn in combi met Outdoor Cooking
– Toeren op de elliptigo.

Naast deze unieke teambuilding activiteiten bieden we ook andere, minder inspannende, maar minstens zo enerverende en leerzame activiteiten aan, bijv.:  workshop schilderen, workshop djembé, workshop boerenbreien.
Heb je zelf andere ideeën of wensen voor je team, laat het dan vooral weten. Neem contact op met ons en we bieden je alle gewenste informatie. Hopelijk tot snel op één van de mooiste plekjes van Groningen.

Boek nu één van deze leuke teambuilding activiteiten

Ben je overtuigd van onze unieke inspirerende teambuilding activiteiten? Neem dan eens contact met ons op. Onze teambuilding activiteiten zijn ook uitstekend te combineren met onze faciliteiten voor vergaderen én/of met een overnachting in het befaamde Strohotel in Groningen.

 

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Sören en Laura

Het was een zeer leuke en unieke ervaring. De rustige omgeving, de heldere hemel hebben zeker iets magisch. Zeer gastvrije mensen hier, lekker ontbijt in een gezellige omgeving tussen al dat stro. Ook terwijl het buiten vriest, is het hier binnen lekker warm door het kleine kacheltje. De Wadden zijn zeker de moeite waard om te ontdekken, evenals de mooie omgeving, met z’n uitgestrekte weides en grootse boerderijen. Hopelijk tot een volgende keer. Sören en Laura uit het “kleine” België

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!