• nl
Menu

Trouwlocatie Groningen

Jullie gaan trouwen en zoeken bij de trouwlocaties Groningen naar een feestlocatie die geheel anders is dan de meest gebruikelijke trouwlocaties?
Al weer vijf jaar verzorgen we bijzondere trouwfeesten op de Hayema Heerd. Geen bruidspaar is hetzelfde, dus geen trouwfeest is bij ons hetzelfde. Een huwelijksdag geheel afstemmen op jullie wensen is ons grootste plezier en daar zijn we goed in.
Hayema Heerd is gelegen – niet ver van de stad Groningen – bij het dorp Oldehove, waar je nog onbeperkt kunt genieten van de heerlijk relaxte sfeer van het Groningse platteland.
Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van jouw trouwfeest op onze boerderij Hayema Heerd.

Trouwlocaties Groningen

 

Hayema Heerd: een bijzondere trouwlocatie in Groningen met veel pluspunten

Hayema Heerd biedt diverse mooie en sfeervolle faciliteiten. Zo hoef je niet de gehele dag in één en dezelfde ruimte verblijven, maar is het juist heerlijk zowel binnen als buiten te kunnen zijn.  Voor kinderen is het ook feest; binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden.
Voor kleine en grote huwelijksfeesten bieden we mogelijkheden – van ceremonie, receptie, toast en taart, diner tot en met een heerlijk feest tot in de late uurtjes.   Jullie als bruidspaar mogen de huwelijksnacht verblijven  in de super romantische stro-iglo. Ook voor jullie gasten bieden we diverse overnachtingsmogelijkheden.
Heb je vragen over hoe jullie de gehele huwelijksdag het beste zouden kunnen inrichten? We helpen je graag.

Trouwlocatie met verschillende mogelijkheden

Hayema Heerd heeft een sfeervolle feestruimte in de voormalige grote boerenschuur. Hier kunnen we feesten verzorgen van ca. 50 tot zelfs ca. 250 gasten.  Met mooi weer is het natuurlijk heerlijk met jullie gasten zo lang mogelijk buiten te zijn op ons beschutte terras en in de boomgaard met prachtig uitzicht over het Groninger landschap. Past het bij jullie huwelijksfeest qua sfeer en wil je echt iets geheel anders dan anders, dan is de Barn&Beach de allerleukste feestzaal van Groningen. Trouwen op het strand en ’s avonds een vrolijke beachparty; je waant je in subtropische sferen…en dat in Groningen!
De gehele locatie (ook incl. overnachtingsmogelijkheden)  huren voor jullie huwelijksdag of huwelijksweekend kan ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Trouwlocaties Groningen boomgaard

Een intiem trouwfeest | een huwelijksweekend

Willen jullie liever een meer intiemer huwelijksfeest voor een kleinere groep gasten, die de gehele dag samen met jullie maken tot een onvergetelijke belevenis?   Hayema Heerd biedt de intimiteit, die persoonlijke en relaxte sfeer die jullie willen om je droombruiloft waar te maken. Als je toch met een kleine groep bent is het ook bijzonder er een huwelijksweekend van te maken. Huur de Hayema Heerd  voor het hele weekend af en laat al je gasten samen met jullie overnachten in ons befaamde Strohotel en op onze knusse mini-camping.  Heerlijk ontspannen toch om de dag na jullie bruiloft gezellig met elkaar te genieten van een feestelijk ontbijt terwijl er herinneringen worden opgehaald aan de vorige dag.

Een trouwfeest met een thema

Heeft jullie trouwfeest een internationeel karakter, of wil je een trouwfeest met een bijzonder thema – bijv. festivalstijl met foodtruck, rustiek en landelijk, retrostijl, English countrystyle, trouwen als een hippie, een geheel eigen stijl, of gewoon een gezellig feestje – vraag naar de mogelijkheden en wij regelen het.
We werken samen met een aantal cateraars – ieder met een eigen stijl van koken. Zeg ons wat je het allerliefste wilt eten op jullie huwelijksfeest en we gaan het verzorgen.  Hebben jullie zelf een voorkeur voor een bepaalde keuken of eigen cateraar, dan laten wij ons graag verrassen.

Huwelijksfeest trouwlocaties Groningen

Hayema Heerd: een unieke trouwlocatie in Groningen

Wil je meer weten, een keertje komen kijken en wensen voor jullie huwelijksdag met ons bespreken, neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Lydia van Drunen

Wij hadden de stro-iglo en om eerlijk te zijn moesten we echt eerst even landen. Vanuit de hectiek met tv en internet naar helemaal niks, rust! Maar toen we eenmaal geland waren................... Heeeeeeeerlijk geslapen, gelezen, ontbijt in het zonnetje, kortom; COMPLETE ONTSPANNING! Een echte aanrader

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!