Vergaderen

  • nl
  • en
  • de
  • fr
Menu

Vergaderlocatie in Groningen

Origineel én ontspannen vergaderen

Niet ver van de stad Groningen ligt een gebied waar de tijd even stil lijkt te staan: het nationaal landschap Middag-Humsterland. Het fraaie landschap met de weilanden, oude dijkjes, mooie boerderijen, pittoreske dorpjes en kerkjes én een kronkelend weggetje leiden naar een ideale plek voor een inspirerende vergadering, workshop of teambuilding – Hayema Heerd, Oldehove. De ideale plek als je op zoek bent naar en vergaderlocatie in Groningen.
Hier treft u een andere sfeer aan: ontspanning, energiek, prikkelend. Is dit de plek om ‘alle neuzen dezelfde kant op te krijgen?’ Deze bijzondere vergaderlocatie is zeker niet alledaags. De sfeer is authentiek, stoer en sterk door de enorme gebinten, balken en rieten kap.

Ons motto is: doe het met STROOO!
Stro = het goud van het noorden. Ons STROOO staat voor Ontmoeten, Ontwikkelen, Ontspannen.  We werken samen met enkele zeer professionele trainers (zie ook hieronder de Workshop Bouwen met STROOO).
Losse strootjes ogen constructief niet sterk. Máár …. gebundeld vormt het stro juist heel goede bouwstenen voor een stevig bouwwerk. Zo’n bouwwerk biedt vervolgens bijzondere kwaliteiten: constructief inventief, biedt warmte resp. verkoeling wanneer nodig, is schok-, storm- en aardbevingsbestendig, prikkelt de zintuigen en creativiteit, wakkert plezier en spelen aan in de mens. Ogenschijnlijk stoffig misschien, maar als het stof is neergedaald is de lucht gezuiverd.

Voor iedere vergaderwens is er een geschikte ruimte en passend arrangement.  Voor zowel kleine als grotere groepen (tot ca. 75 personen) kunt u bij de Hayema Heerd terecht. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.
Klik op Tarieven voor vergaderarrangementen.

Teambuilding en managementtrainingen

Frisse neuzen halen en lekker aan de slag gaan met de nieuwe theoretische inzichten leveren vaak veel op.
We bieden enkele bijzondere activiteiten aan die verrassend anders zijn dan het standaardaanbod voor een vergaderlocatie in Groningen.

Ons aanbod voor teambuilding en managementtrainingen: (meest geboekt)

workshop Schapen Drijven
workshop Outdoor Cooking
workshop Bouwen met STROOO (NIEUW!)
– de Boer’n Business Inboeringscursus

Wilt u meer informatie over onze vergaderlocatie?Kom in contact

 

Vergaderlocatie Groningen
We werken samen met o.a;
– Astrid Haveman van Master of Workflow
– Harrie de Vries van Hoogeland Catering
– Bauke de Vries van Bolsemaheerd

Grote vergaderruimte (voormalige Deel)

Geschikt voor groepen vanaf 15 – ca. 75 personen. Diverse opstellingen zijn mogelijk:
– theateropstelling / cabaretopstelling tot 75 personen
– carrévorm tot 50 personen
– U-vorm tot 40 personen
– vrije inrichting vanaf 15 personen
– situering beamer, projectiescherm is flexibel.
– geluidsversterking is beschikbaar
– gratis wifi

Van oktober t/m april is de grote ruimte deels voorzien van een uniek plafond. Hiermee is een aangename temperatuur gegarandeerd, ook bij winterse omstandigheden.

Kleine vergaderruimte (voormalige Paardenstal)

Waar eerst – toen de boerderij in 1870 in gebruik werd genomen – de paarden hebben gestaan, later in gebruik als ‘kraamkamer’ voor de koeien, is de kleine ruimte nu bij uitstek geschikt voor brainstormsessies, en ongestoord kunnen vergaderen in kleine groepjes.
– geschikt voor groepen tot max. 15 personen.
– vaste opstelling rond ruime ovalen vergadertafel,
– bijzondere lounge hoek voor een ‘benen-op-tafel-brainstorm’ of gewoon om even lekker gezellig te zitten.
– beamer en projectiescherm zijn aanwezig.
Voor grotere groepen ideaal als extra ruimte voor het werken in kleine groepjes.

Voor meer informatie neem  contact op.

 

NIEUW – BARN & BEACH: Vergaderen “op het strand”

Vergaderen op het strand in Groningen?? Ja, sinds kort kan het in:

Barn & Beach!

Voor o.a. bijzonder vergaderen, workshops, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten enz. Vergaderen hoeft zeker niet meer saai te zijn. In Barn & Beach wordt vergaderen een wel heel bijzondere belevenis.
Presentatiemateriaal en wifi is ook hier beschikbaar. Voor een vergaderbreak, zandsculpturen bouwen of de workshop ‘bouwen met STROOO’ is het een ideale ruimte.   Of in de pauzes even een potje beachvolleybal of -badminton behoort tot de mogelijkheden.

Aanvraag offerte

Wilt u een vergaderlocatie boeken? Vraag bij ons een offerte aan.

Offerte aanvragenReserveren

Vergaderen bij Hayema Heerd!

“Heel erg bedankt voor de goede zorgen vorige week! Ik kreeg een lovend Whattsapp berichtje vrijdagmiddag. Het is erg goed bevallen. Vandaag nog even bijgepraat. Er is ook zeer goed voor de inwendige mens is gezorgd. Het was lekker warm binnen, behaaglijk en gezellig. Erg leuk dat er een schommel, drumstel,pingpongtafel zijn. Zo kan men kan zich dan tussendoor toch op een bepaalde manier even uitleven, wat tijdens een lange vergaderdag soms even goed is. …..”, Photonis,  nov. ’15

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!