Vergaderen

 • nl
 • en
 • de
 • fr
Menu

Vergaderlocatie in Groningen

Origineel en ontspannen vergaderen

Bij Hayema Heerd in Oldehove tref je een een bijzonder vergaderlocatie. Niet ver van de stad Groningen ligt een gebied waar de tijd even stil lijkt te staan: het nationaal landschap Middag-Humsterland. Het fraaie landschap met de weilanden, mooie boerderijen en een kronkelend weggetje leiden naar een ideale plek voor een inspirerende vergadering, workshop of teambuilding. Bij Hayema Heerd in Oldehove treft u een andere sfeer aan: ontspannend, energiek en prikkelend.

Vergaderlocatie in stro in Groningen

Ons motto is: doe het met STR-OOO: Ontmoeten, Ontwikkelen en Ontspannen. Vergaderen kun je vergelijken met stro. Losse strootjes ogen niet sterk. Maar gebundeld vormt het stro juist hele goede bouwstenen voor een stevig bouwwerk. Een bouwwerk uit stro biedt vervolgens bijzondere kwaliteiten: warmte isolerend, verkoelend wanneer nodig, schok-, storm- en aardbevingsbestendig en wakkert plezier en spelen aan in de mens.

Wat kost een vergaderarrangement?Bekijk tarieven

Voor ieder vergaderwens een ruimte

Voor iedere vergaderwens is er een geschikte ruimte en passend arrangement. Voor zowel kleine als grotere groepen (tot ca. 75 personen) kunt u bij de Hayema Heerd in Oldehove, Groningen terecht.

Grote vergaderruimte (voormalig deel)
Geschikt voor groepen vanaf 15 – ca. 75 personen. Diverse opstellingen zijn mogelijk:

 • Theateropstelling / cabaretopstelling tot 75 personen
 • Carrévorm tot 50 personen
 • U-vorm tot 40 personen
 • Vrije inrichting vanaf 15 personen
 • Situering beamer, projectiescherm is flexibel
 • Geluidsversterking is beschikbaar
 • Gratis WiFi

Van oktober t/m april is de grote ruimte deels voorzien van een uniek plafond waarmee er een aangename temperatuur gegarandeerd wordt. Ook bij winterse omstandigheden!

Kleine vergaderruimte (voormalig paardenstal)
Waar eerst (toen de boerderij in 1870 in gebruik werd genomen) de paarden hebben gestaan en later het gebruik als ‘kraamkamer’ voor de koeien, is de kleine ruimte nu bij uitstek geschikt voor brainstormsessies en ongestoord vergaderen in kleine groepjes.

 • Geschikt voor groepen tot max. 15 personen
 • Vaste opstelling rond ruime ovale vergadertafel
 • Bijzondere lounge hoek voor een ‘benen-op-tafel-brainstorm’ of gewoon om even lekker gezellig te zitten
 • Beamer en projectiescherm zijn aanwezig

Voor grotere groepen ideaal als extra ruimte voor het werken in kleine groepjes.

Meer over onze vergadermogelijkheden?Kom in contact

Vergaderarrangementen en activiteiten

We bieden enkele bijzondere activiteiten aan die verrassend anders zijn dan het standaardaanbod voor een vergaderlocatie in Groningen. De activiteiten bevorderen het samenwerken en het goed functioneren van het team.

Ons aanbod voor meest geboekte teambuilding en managementtrainingen:

We werken samen met o.a:

Vergaderen op het strand in Groningen

Sinds kort is dit mogelijk in: Barn & Beach! Voor een vergaderbreak, zandsculpturen bouwen of de workshop ‘bouwen met STROOO’ is het een ideale ruimte. In de pauzes een potje beachvolleybal of badminton behoort tot de mogelijkheden. In Barn & Beach wordt vergaderen een wel heel bijzondere belevenis. Presentatiemateriaal en wifi is ook hier beschikbaar!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor vergaderen bij ons in Groningen? Kom in contact

Wat kost een vergaderarrangement?Bekijk tarieven

Aanvraag offerte

Wilt u een vergaderlocatie boeken? Vraag bij ons een offerte aan.

Offerte aanvragenReserveren
Offerte aanvragenReserveren

Vergaderen bij Hayema Heerd!

“Heel erg bedankt voor de goede zorgen vorige week! Ik kreeg een lovend Whattsapp berichtje vrijdagmiddag. Het is erg goed bevallen. Vandaag nog even bijgepraat. Er is ook zeer goed voor de inwendige mens is gezorgd. Het was lekker warm binnen, behaaglijk en gezellig. Erg leuk dat er een schommel, drumstel,pingpongtafel zijn. Zo kan men kan zich dan tussendoor toch op een bepaalde manier even uitleven, wat tijdens een lange vergaderdag soms even goed is. …..”, Photonis,  nov. ’15

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!