• nl
Menu

Vergaderlocatie Groningen

vergaderlocatie Groningen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Groningen? Sta dan even stil bij de unieke vergaderlocatie Hayema Heerd.  Hayema Heerd biedt u uitstekende mogelijkheden voor het houden van een vergadering, bijeenkomst, bedrijfsevenement enz.  We beschikken over verschillende, zeer sfeervolle ruimtes, waar u terecht kunt met kleine en met grotere groepen (toch ca. 100 personen).  Gebruik maken van de vergaderlocatie kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld een vergaderbreak, activiteit voor teambuilding, lekker eten en zelfs voor overnachtingen in ons befaamde Strohotel.

Vergaderlocatie in Groningen

Deze vergaderlocatie in Groningen is alles behalve doorsnee. De sfeer van deze unieke vergaderlocatie in Groningen is  authentiek en stoer.  De vergaderruimtes zijn voorzien van alle noodzakelijke moderne vergaderfaciliteiten. U heeft de beschikking over draadloos internet (gratis), audiovisuele apparatuur, beamers, projectieschermen, flip-overs. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een geluidsinstallatie met handmicrofoons en/of headsets. Heeft u andere wensen, laat het ons weten en we gaan het voor u regelen.
Wij zorgen altijd voor goede koffie en huisgemaakte lekkernijen, zodat ieder zich hier thuis voelt en er mooie dingen kunnen ontstaan. Voor heel veel doeleinden kan een vergaderlocatie bij Hayema Heerd worden gehuurd. Wij zorgen voor een passend arrangement. Kleine groep, maar ook zeker grotere groepen tot circa 100 personen kunnen gebruik maken van deze unieke vergaderlocatie op het platteland van Groningen.

 

Vergaderlocatie in Groningen

Bijzonder vergaderen op het strand!

Sinds kort is het mogelijk met je team te vergaderen op het strand. Er is namelijk een inspirerende vergaderruimte bijgekomen: Barn&Beach. Dit betekent vergaderen op een indoor strand: in de grote voormalig ligboxenstal waar voorheen koeien liepen hebben we een heuse strandsfeer nagebootst, waar het altijd mooi weer is. Deze vergaderlocatie geeft een wel hele bijzondere twist aan het doorsnee vergaderen: lekker met blote voeten in het zand! Wie durft?

Tip: las tussendoor een creatieve break in en speel een potje beachbadminton of beach-volleyal, of ga aan de slag met het bouwen van zandsculpturen. Dat is nog eens een bijzondere manier om je ideeën nog beter visualiseren!

vergaderlocatie in Groningen; vergaderlocatie op het strand

Vergaderarrangement

Onze vergaderlocatie in Groningen biedt u niet alleen uitstekende kwaliteiten om prima te kunnen vergaderen, u kunt hier ook terecht voor bijzondere vergaderbreaks en groepsactiviteiten.  Enkele voorbeelden:
  Schapen Drijven
 Bouwen met Stro
–  Outdoor Cooking
–  Boer’n Business Inboeringscursus

 

Vergaderlocatie in combinatie met overnachting in het Strohotel Groningen

U kunt op de Hayema Heerd  ook uitstekend terecht voor meerdaagse bijeenkomsten.  Met uw gezelschap kunt u overnachten in ons unieke Strohotel, dat bij de vergaderlocatie is gevestigd.  Het Strohotel biedt momenteel vijf verschillende accommodaties (stro-iglo’s, een strokasteel, hooizolder), waar u met totaal 30 personen comfortabel kunt overnachten. Ideaal én een echte belevenis, na afloop van een eerste trainingsdag of vergaderdag. De volgende morgen wordt een heerlijk ontbijt geserveerd.

De Hayema Heerd is uitstekend te bereiken vanuit geheel Noord-Nederland en vanuit het midden en westen van Nederland.  De vergaderlocatie biedt ruime parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s.
Een beetje opscheppen mag: Hayema Heerd is een top vergaderlocatie in Groningen.

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Carlotte, Pieter, Lieke en doortje

Dit was het beste uitje sinds jaren. - naar de boer voor de invoeringscursus - wadlopen met kinderen -spelen en alleen maar spelen en wat is de iglo leuk en mooi. Tip: maak het ontbijt wat minder lekker zo wordt ik echt te dik. Dank voor alles en zeker tot ziens.

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!