• nl
Menu

Weekendje weg Groningen

Weekendje weg in Groningen? Met z’n tweeën, met het gezin of met een hele groep? Bij Hayema Heerd in Groningen maken we overnachtingen wel heel bijzonder en uniek. Namelijk: in het stro! Of ga voor kamperen en kies een prachtig plekje uit op onze mini-camping.

Hieronder vertellen we je hoe je jouw weekendje bij ons kunt doorbrengen:

Bijzondere accommodaties voor weekendje weg in Groningen

Bij Hayema Heerd hebben we een heus stro-hotel, bestaande uit iglo’s gebouwd van stro en een strokasteel. Maar ook een mini-camping en een hooizolder.

Alle mogelijkheden voor weekendje weg?Kom in contact

Stro-iglo
Onze stro-iglo’s zijn voorzien van een glazen koepel in de nok van het dak waar je bij heldere nacht de sterren kunt bekijken vanuit je bed. In de iglo vind je een knusse eethoek, een lekker kacheltje en een klein koelkastje. Het bed is uiteraard van stro (met een matras) en is al voor je opgemaakt.

Meer over de stro-iglo

Weekendje weg Groningen - overnacht in een stro-iglo

Strokasteel
Je kunt ook kiezen voor een koninklijk weekendje weg in Groningen. Overnacht in een strokasteel met kroonluchters, vorstelijke bedlinnen, draperieën, romantische klamboe, én heel veel stro.

Meer over het strokasteel

Groepsaccommodatie: de hooizolder
Voor grotere groepen (vanaf 6 personen) is de hooizolder een top-locatie. Hier kun je met een groep tot ca. 16 personen een uniek verblijf hebben; ideaal ook voor een team- of personeelsuitje!

Kamperen
Wil je de charme van stro liever verruilen voor de charme van het kamperen? Dan heten we je van harte welkom op onze mini-camping. Hier kun je jouw weekendje doorbrengen in jouw caravan en/of tent. Er is sanitair en de mogelijkheid om een kampvuur te maken.

Meer over onze minicamping

Activiteiten tijdens uw weekendje weg

Hayema Heerd ligt heel mooi centraal in Groningen. Perfect voor als je ook een dagje Schiermonnikoog wil meemaken. Of voor een dagje naar de stad Groningen. Maar ook Friesland, met de mooiste meren en oude stadjes als Dokkum ligt vlakbij.

Wil je genieten van de zee? Haal dan je hart op op de Waddenzee: Unesco-werelderfgoed en onlangs door het Nederlandse publiek gekozen tot allermooiste natuurgebied van Nederland.

In combinatie met een verblijf in het strohotel of op onze minicamping hebben we een serie bijzondere activiteiten en arrangementen samengesteld. Bijvoorbeeld een vaarsafari op het Lauwersmeer, wadlopen, mooie fietstochten, schapen drijven en nog veel meer. Tal van redenen dus voor (nog) een weekendje weg in Groningen.

Fietsen tijdens een weekendje weg in Groningen

Alle mogelijkheden voor weekendje weg?Kom in contact

Reserveren

Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit

Kom in contact Reserveren
Reserveer nu!Reserveren

Beleving gasten

Paul, Miranda, Suze, Joep, Floor uit Nijmegen

Wat heerlijk was het hier! Knus, warm, gezellig, LUXE (!), oer, het klopt helemaal!. Jammer dat we al weer moeten gaan. Warme groeten van de familie Florusse

Lees meerLees verder

Cadeaubon

Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, …. genieten. En dat allemaal tussen de stro. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon!